Postabontás

2024.03.30. 14:58

Az orvos nehezíti a beteg dolgát?! - észrevételezi olvasónk

Wald Kata

A kép illusztráció

Forrás: Shutterstock

Fotó: PeopleImages.com - Yuri A

Édesanyám, aki 91 éves, és súlyos mozgásszervi fogyatékkal él, és állandó urológiai problémákkal küzd. Több mint tíz éve használ egy bizonyos fajta pelenkát, mert sajnos nagyfokú inkontinencia is nehezíti a mindennapjait. Eddig minden esetben megkapta a szükséges pelenkát kedvezménnyel, most azonban azzal kell szembesülnöm, hogy senki nem akarja felírni neki. Csak abban az esetben, ha személyesen bemegy a rendelőbe. Amire képtelen, vagy csak komoly támogatás mellett. Megvizsgálni véleményem szerint az állapota miatt lehetetlen - kérdés, hogy akkor mi alapján írják fel neki a pelenkát? Ránézésre? Felfoghatatlan számomra, hogy miért akadékoskodnak az orvosok, amikor évekig ebből nem volt probléma. Havi 15-20 ezer forintot csak pelenkára képtelenség egy kisnyugdíjból kifizetni! 

Név és cím a szerkesztőségben

Ha érdekeset látott, hallott, mondja el nekünk! A 06 30/3511-111-es számon várjuk hívását minden hétköznap 8 és 16 óra között.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában