Javaslat

2024.03.27. 08:00

Bírság használna a kutyagumi ellen, ha nincs más megoldás

Wald Kata

A kép illusztráció

Forrás: GettyImages

Fotó: Kinga Krzeminska

Egyetértek a Postabontásban megjelentekkel -  a várost el fogja borítani a kutyaürülék, ha nem történik valami, ami megálljt parancsolna a szabálytalankodóknak. Örülnék, ha a közterület-felügyelet nyilvánosságra hozná azt az adatot, hogy például  a tavalyi évben hány alkalommal bírságoltak meg ebtartót azért, mert nem szedte össze kedvence után az ürüléket. Én még egyetlen ilyen esetről se hallottam, és van egy olyan sejtésem, hogy a büntetés kiszabása nem is része a gyakorlatnak. Gondolom, hogy legfeljebb figyelmeztetés történik, ha van egyáltalán ellenőrzés. Nagyon sok helyi adót fizetünk, cserébe szerintem joggal elvárható, hogy tiszta legyen a környezet, amiben élünk. Ráadásul van helyi szabályozás is, csak, hát annak érvényt is kellene szerezni! 

Név és cím a szerkesztőségben

Ha érdekeset látott, hallott, mondja el nekünk! A 06 30/3511-111-es számon várjuk hívását minden hétköznap 8 és 16 óra között.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában