Kinek a dolga?

2024.04.04. 08:20

Csöpög a bűzös szennyvíz, a város nem tesz semmit

Wald Kata

Mintha a Vince utca el lenne átkozva.

Fotó: Laufer László

Pécsen a Vince utca 5-ben felháborító módon a vegyesen önkormányzati tulajdonú és magánlakások vezetékeiből az alagsorba csöpög a szennyvíz. Évek óta nem foglalkozik vele se az önkormányzat, se a magántulajdonos, hogy iszonyatos bűz terjed a frekventált utca terére az alagsori nyílásokból. Nemcsak környezetvédelmileg veszélyes, hogy a földpadlóra csöpög, azon keresztül szivárog el a szennyvíz, de az épület állékonysága is veszélyben van. 

Ezzel sem foglalkoznak. A pincéből ki-be mászkáló macskák pedig mindenféle fertőzést terjeszthetnek. Megkerestem már az önkormányzat építésügyi osztályát is , hiszen új épület építése esetén igazolni kell a közműrákötést, de úgy látszik, régi épületnek a szennyvízét nem kötelező a gerincvezetékbe vezetni, jó az az épület alatt elszivárogtatva is. 

Név és cím a szerkesztőségben

Ha érdekeset látott, hallott, mondja el nekünk! A 06 30/3511-111-es számon várjuk hívását minden hétköznap 8 és 16 óra között.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában