Hirdetés

2023.09.22. 09:48

Elhelyezkedési lehetőségek gyártói és termelői munkakörnyezetben Szombathelyen

A gyártói és termelői szektor Szombathelyen is széles skálán kínálja az elhelyezkedési lehetőségeket. Ezen pozíciók között számos álláskereső találhat olyan nyitott pozíciót, amely összhangban van végzettségével, illetve tapasztalatával.

Elhelyezkedési lehetőségek gyártói és termelői munkakörnyezetben Szombathelyen - SzombathelyAllas.hu

Persze a megfelelő állás megtalálásához nem árt minél szélesebb körre kiterjeszteni az álláskeresést. Érdemes lehet például nyomon követni a SzombathelyAllas.hu honlapot, ahol előfordulnak gyártói és termelői lehetőségek. Íme néhány közülük!

Operátor

Az operátor munkakör egy tipikusnak mondható álláslehetőség a gyártás és termelés álláskategórián belül. Az efféle pozíciók jellemzően különböző betanított feladatkörökkel járnak, ami összeszerelés, válogatás, minőség-ellenőrzés és csomagolás egyaránt lehet. Betanított mivoltából kifolyólag az operátori hirdetésekre gyakorlatilag bárki eséllyel pályázhat, aki rendelkezik alapfokú képesítéssel (8 általános). 

Ettől függetlenül persze azért vannak elvárások: a pontosság, a precizitás, a monotóniatűrés és a többműszakos munkavégzésből adódóan a rugalmasság például valamennyi esetben fontos követelmény.

Gépbeállító és karbantartó

Gépbeállítói és karbantartói álláslehetőség ugyancsak előfordulhat a SzombathelyAllas.hu kínálatában, ahogy arra egyébként már volt is példa a korábbiakban. Egy ilyen pozíció kapcsán az alapvető feladatokat általában olyan tevékenységek jelentik, mint például a gyártósori gépek konfigurálása és a működési paramétereiknek beállítása, a megelőző karbantartások elvégzése, a hibakeresés és hibajavítás, valamint az ezen teendőkhöz kapcsolódó dokumentációk vezetése. 

Az elvárások tekintetében egy ilyen vagy ehhez hasonló munkakör betöltéséhez általában legalább középfokú műszaki végzettségre, illetve kiemelkedő műszaki érzékre van szükség. Emellett a személyes tulajdonságokat illetően a kiváló problémamegoldó képesség, az önállóság és a nagyfokú precizitás szokott kiemelt szempontként megjelenni.

Raktáros-gépkezelő

Raktáros-gépkezelői lehetőség szintén elérhető lehet a szombathelyi állásportálon keresztül. Ezen pozíció kapcsán az alapvető feladatok általában főként különböző raktározási tevékenységekből állnak, beleértve a beérkező áruk fogadását és raktárban való elhelyezését, az áruk szállításhoz történő előkészítését, az anyagmozgatást a raktáron belül, a megfelelő tárolás biztosítását, továbbá a raktári rend fenntartását. 

Ezen feladatok ellátásához általában középfokú végzettségre, felhasználói szintű számítógépes ismeretekre, illetve targoncás jogosítványra van szükség. Persze a portálon előfordulhat olyan raktáros munkalehetőség is, amelynek esetében ezek egyike sem megkövetelt, és csupán betanított fizikai munkakörként tekintenek a pozícióra. A személyes kvalitások kapcsán viszont a jó állóképesség, a kiváló problémamegoldó készség és a rendszerszemlélet valamennyi esetben alapvető elvárás. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában