Hirdetés

2023.12.17. 09:00

Oktatásban, utánpótlásban és innovációban is partner a HR-Rent

A HR-Rent Kft. pécsi székhelyű cégként – köszönhetően a Prohuman cégcsoporton belül elfoglalt helyének – országos lefedettséggel és nemzetközi jelenléttel szolgálja ki ügyfeleit és munkavállalóit. Ez az eddig is teljes körű szolgáltatás 2023-ban új lendületet kapott, amikor a cégcsoport augusztus végén hivatalosan is a Pécsi Tudományegyetem stratégiai partnere lett.

Feleki Attila, a HR-Rent tulajdonos-ügyvezetője

„Hatalmas megtiszteltetés, és természetesen a többéves kemény munka eredménye is ez a szoros együttműködés a PTE-vel, amire a teljes cégcsoport büszke” – kezdte Feleki Attila, a Prohuman társtulajdonosa és a HR-Rent Kft. tulajdonos-ügyvezetője. „Kollégáim évek óta egyre erősödő kapcsolatban állnak az egyetemmel, kurzusokra járnak előadni, hallgatókat fogadnak pécsi irodánkban, online tréningeket tartanak, hogy csak pár dolgot kiemeljek, ebben külön köszönet Kutyáncsánin Jevrem kollégámnak, aki ezt már több éve kreatívan irányítja. Az együttműködésünk egyik jelentős mérföldköve volt a saját költségünkön történő tanterem-felújítás. Ezek az utak vezettek a stratégiai partnerség kialakításáig. Igyekszünk ennek a szerepnek maximálisan megfelelni, és az elkövetkezendő években további fejlesztéseket végrehajtani az egyetemmel közösen” – tette hozzá a cégvezető.

A HR-Rent Kft.-nek kiemelten fontos az oktatás és az utánpótlás-nevelés, ezért az egyetemi előadások mellett rendszeresen jelennek meg Pécs-szerte általános és középiskolákban pályaválasztási tanácsadást tartani. Ez az a CSR-tevékenység, ami az egyik legközelebb áll a céghez, hiszen nap mint nap munkavállalókkal foglalkoznak, álláskeresőknek biztosítanak munkát, számukra pedig kulcsfontosságú, hogy milyen oktatásban részesültek korábban. Ez a fajta szerepvállalás azonban még itt sem ér véget, a Prohuman Diákmunka üzletággal – amelyik az egyik legnagyobb az országban – együtt jelennek meg pécsi álláskeresést, pályaválasztást elősegítő rendezvényeken, programokon. A cégcsoport alap tevékenységi körén túl – amely az országban a legszélesebb, hiszen 15 különböző HR-szolgáltatást foglal magában, emellett a leányvállalatain keresztül rendelkezik a szomszédos országokban számos fontos adattal és információval is – az oktatás területén is céltudatos. Partnereiknek a munkavállalókon túl tanácsadást is biztosítanak, amely az új generáció integrálására, a pályakezdők foglalkoztatásának megkönnyítésére irányul.

Partnerségben dolgoznak tovább a Pécsi Tudományegyetemmel Forrás: Univ
Fotó: Csortos Szabolcs

A Pécsi Tudományegyetem stratégiai partnerének lenni a megtiszteltetésen túl rendkívül felelősségteljes feladat is, aminek azonban a HR-Rent Kft. az eddigiek alapján – a cégcsoporttal együttműködve – igyekszik úgy megfelelni, hogy abból mindkét szereplő, ezáltal pedig többezer hallgató és leendő munkavállaló is profitáljon.

 

Külföldre is közvetítenek

A HR-Rent Kft. külföldi kölcsönzötti létszáma meghaladja az 1100 főt, belső állománya pedig 2023-ra elérte a 60 főt. Két alaptevékenysége a munkaerő-kölcsönzés és -közvetítés, szolgáltatási portfóliója azonban a Prohuman cégcsoporttal kiegészülve jóval szélesebb, a többi között a diákmunka, a nyugdíjas-foglalkoztatás, a HR-tanácsadás, a bérszámfejtés is megtalálható náluk. Leányvállalataival közösen több mint 20 ezer főnek biztosít munkát, 15 különböző ország külképviseletén keresztül vannak szerződéses toborzópartnerei, főleg Ázsiában. Ugyan partnereiket és munkavállalóikat az ország bármely területéről várják, azonban minden kapcsolatukkal igyekeznek a helyi gazdasági élet fellendítésében szerepet vállalni, ennek érdekében több pécsi és baranyai szervezettel is együttműködnek.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában