Hirdetés

2024.01.22. 10:17

Széles körben elérhető betanított munkalehetőségek Érden és környékén

A betanított munkák rengeteg álláskeresőt képesek megszólítani, hisz gyors elhelyezkedési lehetőségeket kínálnak, ráadásul alacsony belépési feltételek mellett. Ezek a pozíciók a legkülönbözőbb iparágakban érhetőek el, és néhány közülük igencsak gyakran képezi részét az álláskínálatnak, többek között Érden és környékén is. A következőkben ezen munkakörökből hozunk egy kis ízelítőt!

PR cikk

Betanított munka Érd - ErdAllas.hu

Fotó: freepik.com

Takarítói munkák

A különböző takarítói munkalehetőségek meglehetősen gyakran tűnnek fel az egyes állásportálok kínálataiban, akár Érd és környéke vonatkozásában is. Így van ez a város álláspiacára specializálódott ErdAllas.hu esetében is, ahol nemrégiben például egy autókereskedésbe toboroztak munkavállalót takarítói és mosási feladatok ellátására. 

Feladat volt többek között a szervízbe érkező és az eladásra felkészített autók külső mosása, továbbá a belső takarításuk is. Ezen felül pedig a munkaeszközök tisztán tartása is a felelősségi kör részét képezte. 

Emellett persze egyéb, mondhatni hagyományosabb takarítói pozíciók is elő szoktak fordulni az érdi portál felületén. Irodákhoz, különböző helyi intézményekhez, illetve raktárakhoz egyaránt kerestek már takarítókat a lap segítségével, vagyis érdemes lehet folyamatosan figyelemmel kísérni a kínálatot az ilyen jellegű lehetőségekért.

Betanított munkák gyártói és termelői környezetben

A betanított munkák Érden gyártói és termelői munkakörnyezetben különösen gyakran érhetőek el. Ezek közül is az operátori munkák tűnnek fel kimondottan nagy rendszerességgel az álláskeresői felületeken. Az ilyen jellegű állások kapcsán a feladatok eltérőek lehetnek, hisz az „operátor” szó csupán egy általános megnevezés, ami egyebek mellett magában foglalhat összeszerelői, gépkezelői, csomagolói, minőségellenőri vagy akár válogatói teendőket is. 

Ezen feladatok ellátásának módját a munkáltató tanítja meg, vagyis az operátori állások betöltéséhez jellemzően semmilyen előzetes szakmai tapasztalat vagy képesítés nem szükséges. Persze nem ez az egyetlen könnyen elérhető gyári pozíció, hisz általánosságban például a csomagolói, a raktáros, vagy akár a karbantartói állások is széles körben elérhetőek lehetnek, akár Érden is.

Betanított munkák raktárakban

A betanított dolgozókra mindemellett egyes raktárakban is szükség van. A raktározáson belül például a komissiózó munkakör egy valós opció lehet azok számára, akik ilyen jellegű munkát vállalnának. A komissiózók azok a dolgozók, akik az áruk összegyűjtéséért és összekészítéséért felelnek a raktárakban. Ők azok, akik a megrendelések alapján azonosítják az egyes tételeket a raktárban, megkeresik azokat, majd előkészítik a szállításhoz. 

Az összekészített termékeket megfelelően csomagolják és címkézik, feltüntetve rajtuk a megrendelési adatokat és más szükséges információkat. Mindezen kívül pedig felügyelik a rendet a raktárban, és gondoskodnak a megfelelő tárolásról, illetve a raktár tisztaságáról. A pozíció jellemzője, hogy betöltéséhez általában csupán rendszerszemléletre és jó fizikai állóképességre van szükség, bár a targoncavezetői jogosítvány megléte kétségkívül hatalmas előnyt jelenthet a pályázás során. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában