Hirdetés

2024.03.06. 11:32

Könnyen elérhető betanított munkát keresel? Dunaújvárosban adottak a lehetőségek!

A betanított munkalehetőségek megannyi álláskereső számára lehetnek elérhetőek, hisz ezen pozíciók sem a végzettség, sem pedig a tapasztalatok tekintetében nem támasztanak különösebb feltételeket a pályázók felé. Ilyen típusú munkákkal természetesen Dunaújvárosban is gyakran lehet találkozni, számos álláskeresőnek megteremtve ezzel a lehetőséget a munkába állásra!

PR cikk

Forrás: freepik.com

Fotó: Drazen Zigic

Számos élethelyzetben lehet ideális választás

A betanított munkalehetőségek több élethelyzetben is megoldásként szolgálhatnak átmeneti, vagy akár hosszú távú módon. Példaként lehet említeni azon munkavállalók esetét, akik csupán alapfokú képesítéssel rendelkeznek, hisz ezen pozíciók nem igényelnek speciális szakmai képesítéseket vagy magasabb szintű oktatást. Azok számára is ideális lehet, akik még csak most lépnének ki a munkaerőpiacra, és valós szakmai tapasztalatokat szeretnének gyűjteni.

Ugyancsak ésszerű lehet a karrierváltóknak, vagy esetlegesen a szakmájukban elhelyezkedni nem tudó munkavállalóknak is elgondolkodniuk betanított munkák vállalásán. Ezek a pozíciók ugyanis jellemzően gyorsan betölthetőek, és akár átmeneti megoldásként is funkcionálhatnak. Mindemellett pedig egyes betanított munkalehetőségek akár részmunkaidőben is elérhetőek lehetnek, ami a rövidebb munkarend után érdeklődők és a másodállást keresők számára jelenthet kiváló opciót.

Gyakran elérhető betanított munkák Dunaújvárosban

A betanított munkalehetőségek igencsak sok területhez kötődően érhetőek el Duanújvárosban. A város álláspiacára specializálódott DunaujvarosAllas.hu kínálatában például több dunaújvárosi raktáros munkakör is előfordult már a raktározás, logisztika álláskategória alatt.

Ilyen környezetben a betanított dolgozókra általában különböző fizikai jellegű feladatok várnak. Ez alatt értendő például az áruátvétel és szortírozás, amelynek során a raktárosok fogadják a beérkező árukat, ellenőrzik azok mennyiségét és minőségét, majd szétválogatják és a megfelelő helyen elhelyezik azokat a raktárban. Mindez több anyagmozgatói tevékenységgel is együtt jár, ami mellett a raktárkészlet kezelése, a polcrendezés, továbbá a csomagolás és a kiszállításhoz történő előkészülés is a betanított raktári dolgozók feladata lehet.

Ugyancsak gyakori szereplői az említett portál kínálatának a különböző szerelői pozíciók is. Ezek közé tartozik a gumijavítói és szerelői munkakör is, amely állások esetében az alapvető feladatot az autók és más járművek gumiabroncsainak javítása és karbantartása jelenti. Ennek értelmében a pozíció betöltői a defektes gumiabroncsok javításával, az új abroncsok felszerelésével foglalkoznak a mindennapok során. Emellett különböző kiegészítő munkákat is végezhetnek, beleértve a felnik tisztítását vagy akár a szelepek cseréjét is.

Végezetül pedig a takarítói állások sem maradhatnak ki a sorból, amelyek szintén gyakran feltűnhetnek a betanított munkák között. Ezeket a pozíciókat változatos környezetben adódhat lehetőség betölteni, legyen szó irodákról, állami intézményekről, bevásárlóközpontokról, raktárakról vagy egyéb más helyszínekről. A feladatok ily módon mutathatnak bizonyos eltéréseket, ugyanakkor általánosságban a tipikus takarítói teendőket, például a padlók

tisztítását, az ablakok, tükrök és egyéb felszínek takarítását, a vizes blokkok rendben tartását, valamint más hasonló teendőket foglalnak magukban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában