Rendezvények

2006.10.25. 00:00

Színházi farkaslesen

BAMA

Újra műsoron az elmúlt színházi évad legnagyobb Pécsi Nemzeti Színházas sikere, a Nem félünk a farkastól Udvaros Dorottyával a főszerepben. A négy szereplős előadás (Balikó Tamás, és a két erdélyi színész, Darabont Mikold és Zayzon Zsolt látható még a darabban) egyrészt igen aktuális kérdéseket feszeget az értelmiségi élet hétköznapjait és céljait illetően – ami nem kis dolog, hiszen a művet a világhírű E. Albee 1962-ben írta meg, aztán több, mint hatszázszor ment a Broadway-n.
Másrészt igen izgalmas, szinte Dürrenmattos gondolatvilágú krimiszerű játék részesei lehetünk, melyet nagyszerűen állít elénk a válogatottan jó színtársulat. Udvaros Dorottya hírnevéhez méltón alakít, és Balikó Tamást is régi fényében láthatjuk, szinte neki találták ki ezt a figurát. A fiatalok pedig ugyancsak felnőnek a feladathoz, szóval egy érdekes, izgalmas színházi este vár a közönségre.

Pécs, PNSZ Kamaraszínház | 2006-10-25., 27., 29., 19.30

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!