Sport

2008.10.31. 19:21

Kosárlabda: az eddig hibátlan Dombóvárhoz megy a Panthers

A Pécsi VSK-Panthers következő ellenfele két győzelemmel kezdte a szezont, így a pécsiek komolyan készülnek a szombati mérkőzésre. A meccset a bama.hu a helyszínről közvetíti.

(forrás: PVSK-Panthers)

Eddig veretlen a Panthers szombati ellenfele, de Sztojan Ivkovics szakmai igazgató nem rettent meg a szomszédvár jó rajtjától. Annak ellenére sem, hogy Thomas Kelley kisebb térdsérüléssel bajlódik, így játéka kérdéses a szombati, idegenbeli mérkőzésen.

- Az Atomerőmű SE elleni találkozó megmutatta, bőven van még mit csiszolni a csapat játékán, de én úgy gondolom, ez inkább a szezon elején derüljön ki, mint a rájátszásban - tekintett vissza a legutóbbi mérkőzésre Sztojan Ivkovics.

- Mindössze két forduló telt el, úgyhogy van időnk kijavítani a hibákat, már szombaton is igyekszünk előrelépni. A Dombóvár évek óta légiósaira épít, ebből kifolyólag leginkább az egyéni megoldások a jellemzőek rájuk, amire főleg a bajnokság elején nehéz készülni. De mi minden meccsen győzni szeretnénk, így ezúttal is ezzel az akarattal lépünk pályára. Sajnos Kelley kisebb térdsérüléssel küzd, nem biztos, hogy játszik szombaton. Ami viszont biztos, hogy évek óta nagyon sok szurkoló kísér el minket a közeli - Paks, Kaposvár, Dombóvár - idegenbeli meccsekre, ezért most is reménykedünk benne, hogy szinte hazai pályát kapunk drukkereinktől. Cserébe persze mi is szeretnénk kiszolgálni őket, szerintem ha nyerünk, mindenki azt mondja majd, megérte idegenbe eljönni a csapatért - vélekedett Sztojan Ivkovics.

És hogy azok se maradjanak le a szomszédvárak csatájáról, akik nem látogathatnak el Dombóvárra, a bama.hu a helyszínről közvetíti a küzdelmet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!