Sport

2008.10.08. 14:51

Sok a hiányzó a MiZo Pécsnél

Tekintélyes a hiányzók listája a szerdai ceglédi bajnokira készülő MiZo Pécs 2010-nél.

Forrás: MiZo Pécs 2010

A harmadik fordulóval folytatódik az A csoportos bajnokság a MiZo Pécs 2010 számára szerdán, amikor Ceglédre látogatnak Fűzy Ákos tanítványai. A meccset ezúttal is szükség-játékvezetők fújják majd.

Tekintélyes a hiányzók listája a szerdai ceglédi bajnokira készülő MiZo Pécs 2010-nél, hiszen egy komplett, bajnokesélyes csapatot is kiadna az ezúttal itthon maradók névsora. A kedd esti edzés után megtudtuk, hogy nem tart a többiekkel Iványi Dalma, Kelly Mazzante, Vajda Anna, Sara Krnjic, Heller Anita, Balla Bernadett, Sarok Nikolett, és Raksányi Krisztina játéka is kérdéses.

Így a Török, Ruják, Somogyi, Mészáros, Queenan, Graziane, Kopácsi, Ruppert, Késői, Szabó Flóra összeállítású csikócsapat látogat az elmúlt évihez képest meggyengülő, légiósok nélküli és néhány standard magyar játékosát is elveszítő Ceglédi EKK otthonába. Fűzy Ákos úgy fogalmazott, a győzelem megszerzése mellett a fiatalok minél több játéklehetőségének biztosítása legfontosabb a szerdai meccsen.

A játékvezetők a harmadik fordulóban is sztrájkolnak, így szükség-játékvezetők dirigálnak majd Cegléden is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!