Sport

2008.11.04. 12:24

Öt vereség után javítana a kozármislenyi kosárcsapat

Papírforma, mondhatnánk a baranyai férfi kosárlabdacsapat eddigi szerepléséről. Zalay Zoltán csapata ugyanis – azok után, hogy az utolsó pillanatban derült ki, hogy a másodosztály résztvevői lesznek – az eddigi öt fordulóban mindegyik mérkőzését elveszítette.

F. Z.

Az edző azonban optimista: – Egyrészt örömteli, hogy egyik meccsre sem mentünk ki feltartott kézzel, a srácok nem adták fel már előre a csatát. Másrészt az igazsághoz hozzátartozik, hogy nagyon rosszkor jött két játékosunk kiesése: éppen Eilingsfeld János és Lepsényi Ádám kiválása előtt kezdett összeállni a játékunk. Összességében úgy látom: mivel az első öt fordulóban az első öt helyezettel csaptunk össze, nincs ok az elkeseredésre. Most jönnek majd a verhető ellenfelek – a feladat az, hogy valóban meg is verjük őket.

Ceragem-Kozármisleny – Bonyhád 77-99 (22-23, 16-26, 23-24, 16-26). Férfi NB I/B., Kozármisleny. Kozármisleny: Horváth 6, Eller 12/6, Fehér 15/3, Hernádi 5/3, Kaltenecker 21/3. Cs.: Kovács 4, Erdei, Lepsényi 9, Danka 6. Edző: Zalay Zoltán.

Zalay Zoltán: – Megérdemelten nyert a Bonyhád, kihasználták a hibáinkat, de az is igaz, hogy visszasírom a játékvezetők sztrájkját. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!