Sport

2009.01.22. 08:30

Szerződést bontott a MiZo Pécs Heller Anitával

Heller Anita (27) és a MiZo Pécs 2010 közös megegyezéssel úgy döntött, hogy időszakosan szüneteltetik a kosaras sportolói szerződését. Erre a játékos kezdeményezésére került sor, mert sérült, nem tud százszázalékos edzésmunkát végezni.

H. L.

2007 decemberében a Vasas Csata elleni bajnoki mérkőzésen keresztszalag-szakadást szenvedett, sokáig nem lehetett tudni, hogy meg kell-e műteni vagy sem. Végül tavaly áprilisban megoperálták, tizenegy hónapot kihagyott, majd november elején egykori csapata, a Zala Volán ellen visszatért. Reménykedhetett abban, hogy már egészségesen újra formába lendül, de nemrégiben ismét megsérült, a vádlija állandóan fáj, ezért kedden este már nem is ült a kispadon a BSE elleni Magyar Kupa-mérkőzésen.

Szerettünk volna többet is megtudni Heller és a klub közös lépéséről, de sem az újbóli sérülése miatt elkeseredett játékos, sem pedig a MiZo Pécs 2010 nem kívánt nyilatkozni az ügyben. Anynyit sikerült megtudnunk, hogy a hivatalos kommünikében használt „időszakos” kifejezés erre az idényre vonatkozik. Vagyis a következő szezon előtt ismét leülnek egymással tárgyalni a felek.

Egyébként Heller eddig Pécsen kívül Amerikában (Florida International University), a Zala Volánban és Szolnokon kosarazott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!