Sport

2009.06.15. 17:09

Grebenár is követi Alekszicset és Kelley-t Szolnokra

Újabb játékostól búcsúzhatnak el a pécsi férfi kosárlabdacsapat szurkolói: Grebenár Péter hivatalosan is a Szolnoki Olaj centere.

F. Z.

A huszonhét éves, 211 centiméter magas kosárlabdázó a harmadik játékos, aki távozik a Pécsi VSK-Pannonpowertől – eddig hivatalosan ketten, Dragan Alekszics és Thomas Kelley igazolt el, mindketten Szolnokra.

– Kilenc évet játszottam Körmenden, aztán négyet Pécsett, szóval nem vagyok az a vándormadár-típus – mondta el lapunknak Grebenár. – Most mégis úgy éreztem, itt az ideje a váltásnak. A szolnokiak korrekt ajánlatot tettek elém, két évre írtam alá hozzájuk.

Grebenár Péter az elmúlt idényben az alapszakasz összes meccsén pályára lépett, átlagban 22 percet játszott, s ezalatt 8 pontot dobott, és 3,5 lepattanót szedett. A rájátszás elején azonban megsérült, így akkor több találkozót – így például az utolsó, Paks elleni mérkőzést – is kihagyni kényszerült.

– Sokat köszönhetek Pécsnek: Sztojan Ivkovicsnak sok játéklehetőséget, a szurkolóktól pedig rengeteg szeretetet kaptam. Azt például biztosan soha nem felejtem el, hogy két évvel ezelőtt, a hosszúra nyúló sérülésem után visszatértem, az egész csarnok az én nevemet skandálta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!