Sport

2009.10.31. 21:19

Csak két csatár maradt a PMFC-nél

A papírforma alapján nyernie kell a PMFC-nek a labdarúgó NB II. vasárnapi fordulójában - a pécsi focisták a Győr II-höz látogatnak.

K. Mayer András

Kedves Olvasóink! Terveinkkel ellentétben - technikai okokból - a mérkőzést nem tudjuk közvetíteni. A bosszantó történetért elnézésüket és megértésüket kérjük.

A vasárnap idegenben szereplő PMFC-nél majdnem teljesen elfogytak a csatárok. Gyánó Szabolcs és Horváth Zsolt is sérüléssel bajlódott a héten, de csütörtökön már edzettek – erre kedden részleges bokaszalag-szakadást szenvedett a jó formában lévő Lovrencsics Gergő. A támadó számára ezzel befejeződött a szezon.

– A problémák miatt elviszem Győrbe a fiatal Eszlátyi Istvánt, aki bekerült az U19-es válogatott keretébe – mondta Botos Antal, a PMFC vezetőedzője. – Gyors, ügyes gyerek, jó a bal lába. A Győr II. együtteséből nem nagyon tudunk felkészülni, hiszen nem tudjuk, ki fog játszani vasárnap ellenünk.

A várható kezdőcsapat: PMFC: Hegedüs – Simonfalvi, Stark, Sütő, Szamosi – Regedei, Kecskés, Lantos, Fónai – Gyánó, Horváth Zs.

Az NB II. másik baranyai gárdája, a Kozármisleny szombaton magabiztos győzelmet aratott: 3-0-ra verte meg a vendég Honvéd II. csapatát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!