Sport

2010.04.17. 22:48

Majdnem elkapták a Honvédot a pécsi vízilabdázók

Nem adták magukat a pécsi pólósok, az utolsó negyedet meg is nyerték. Vége az alapszakasznak, a pécsiek a 9-11. helyért folytatják.

H. L.

Nagyon megnehezítette a baranyai csapat az esélyesebbnek tartott Domino-Honvéd dolgát. Mind a négy negyed nagyon szoros volt, az utolsót Ambrus Tamás tanítványai meg is nyerték.

Domino-Honvéd – Pécsi Vízmű PVSK-Füszért 11-9 (4-2, 3-3, 3-2, 1-2)

Férfi vízilabda OB I., alapszakasz, utolsó forduló. Budapest, 200 néző. V.: Bors, Molnár.

Pécsi Vízmű PVSK-Füszért: DIAKONOW – HEINRICH 2, Bóbis 1, Zoufal 1, Hegedüs I., VÁRI 1, Lukács G. 1. Csere: Krizsán András, Müller, Lázár, HANGODY L. 2, De Blasio D. 1. Vezetőedző: Ambrus Tamás.

A Domino-Honvéd góldobói: Salamon, Marnitz, Székely B., Paján 2-2, Bátori, Szivós M., Gór Nagy 1-1.

Ambrus Tamás: – A Jóisten mentette meg a Honvédot a szégyentől.

További tegnapi eredmények a férfi élvonalból: Szeged – BVSC 11-7, Újpest – Szentes 5-3, Eger – OSC 13-8.

A pécsiek az alapszakaszt kilencedikként zárták, a folytatásban az OSC-vel és a Szentessel játszanak a 9-11. helyért. A bajnokságnak ez a szakasza április 24-én kezdődik, de csak jövő hét elején dől el, hogy melyik napokon lesznek a meccsek.

Hétfőn este 6-kor lesz Pécsett a Magyarország – Szlovákia barátságos férfi válogatott pólómérkőzés az Abay Nemes Oszkár Sportuszodában. A belépés ingyenes.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!