Sport

2010.12.18. 07:16

Egy szép győzelem lenne a legjobb karácsonyi ajándék

Ebben az évben utolsó hazai meccsét játssza szombat este hat órától a pécsi férfi kosárlabdacsapat.

Fülöp Z.

A PVSK-Pannonpower ellenfele a Sopron lesz, s bár a nyugat-magyarországi gárdát a bajnoki rajt előtt sokan simán az első nyolcba várták, Meszlényi Róbert csapata jelenleg csupán a kilencedik. Idegenben eddig még csak egy győzelmet arattak az egykor pécsi színekben is sikert sikerre halmozó Thomas Kelley vezette soproniak, de vendéglátóként megleckéztették többek között az Albacompot is. Azaz hiba lenne előre leírni a gárdát.

– Muszáj nyerni, ez most az első és legfontosabb – nyilatkozta Szrecsko Szekulovics, a pécsiek vezetőedzője. – Nehéz meccsre számítok, nagyon zavaró, hogy nem játszottunk most a Nyíregyháza ellen, kicsit kiestünk a ritmusból, de pozitívum, hogy tíz napon át keményen tudtunk dolgozni a teljes csapattal. A soproniak nagyon erős kezdő ötössel rendelkeznek, és Jarvis is komoly erősítést jelenthet nekik. Nagyon kemény csatára számítok, mert ha az ember a Sopron ellen készül, mindig úgy kell rájuk tekinteni, mint akik negyven percen át teljes erőbedobással harcolnak. Ha nyerni akarunk, nekünk is muszáj lesz végig jól játszani, a szokottnál keményebben védekezni, de remélem, hogy a hazai pálya, a szurkolók buzdítása is segít majd minket ebben!

Fontos tudni: mivel az utánpótlásgárdák már korábban öszszecsaptak egymással, a kapukat csak öt órakor nyitják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!