Sport

2011.01.25. 15:00

Knoch Viktor az Universiadén húz korcsolyát

Kedden elindult a téli Universiadéra, azaz az egyetemisták, főiskolások világversenyére a tizennyolc fős magyar csapat.

Fülöp Z.

A törökországi Erzurumban ott lesz a PKSE versenyzője, Knoch Viktor is, aki jó előjelekkel vág neki a viadalnak, hiszen a hétvégén remekelt a rövidpályás gyorskorcsolyázók országos bajnokságán.

– Mondjuk ebből azért olyan komoly következtetéseket nem szabad levonni – nyilatkozta lapunknak a pécsi sportoló. – Egyrészt nemzetközi megmérettetésen mostanában nemigen voltam, hiszen a Világkupákra anyagi okok miatt nem tudtunk elmenni. Másrészt azt sem tudni pontosan, kik indulnak a törökországi versenyen: elvileg ez az egyetemisták, főiskolások viadala, de hát ritkán beszéljük meg az öltözőben a közvetlen riválisokkal, hogy mi van odahaza, hogy megy a suli, így aztán őszintén szólva nem tudom, ki tanul éppen valahol, azaz kivel találkozom majd Törökországban.

Knoch Viktor elárulta: kicsit még bizonytalan a lebonyolítás mikéntje, tehát hogy melyik nap melyik számokat rendezik, ám különösebben nem ideges emiatt.
– Ráadásul közben a suliban sincs semmi gond, jól haladok, egyetlen vizsgával csúsztam el. Igaz, nem hiszem, hogy ezt kérdeznék a rajtnál – tette hozzá a pécsi versenyző.

A magyar csapat: Rövidpályás gyorskorcsolyázók: Huszár Erika, Heidum Bernadett, Darázs Rózsa, Keszler Andrea, Lajtos Szandra, Knoch Viktor, Darázs Péter. Jégtáncosok: Turóczi Dóra, Major Balázs. Alpesi sí: Berecz Anna, Bene Márton, Szepesi Bertold. Hódeszka: Harmat Rózsa, Viszlay Vanda, Kiss Miklós, Németh Zsolt, Liptay Dávid, Balogh Ádám.
  

Fülöp Z. -->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!