Sport

2011.01.21. 06:00

Ön szerint ki a 2010-es év legjobb baranyai férfi sportolója?

Nemzetközi sikerek, országos bajnoki aranyérmek – színes a versenyben maradt sportolók palettája

bama, Danántúli Napló

---------------------------------------------------------------------
Szavazzon a középső hasábban! Ön szerint ki a 2010-es év legjobb baranyai férfi sportolója?
---------------------------------------------------------------------

Biczó Bence: A PVSE úszóját Michael Phelpshez szokták hasonlítani – ennyi akár elég is lehetne. Az egyik legnagyobb tehetség, az ifjúsági olimpián aranyérmet, a rövidpályás Eb-n bronzérmet szerzett.

Ivanics Gergely: A Pécsi Junior KE versenyzője mindig nagy tempót diktál. A bringás tavaly két országos bajnoki aranyat zsebelt be, s megnyerte a három legjelentősebb honi versenyt is.

Kürthy Lajos: A Mohácsi TE súlylökője úgy repíti el a nehéz golyót, mintha szivacsból lenne – az országos bajnoki aranyérem megszerzése ismét nem okozott problémát.

Michelisz Norbert: Ha a Forma–1-ben autózna, már világsztár lenne. A túraautó világbajnokságon (WTCC) tavaly bemutatkozó pilóta kiváló teljesítményt nyújtott, megnyerte az újoncok számára kiírt különversenyt.

Módos Péter: A Hőszig-Isoteq Szigetvári BSE birkózójával jobb nem kikezdeni, mert bár csak 55 kilós, a nagyobbakat is simán elintézi. Tavaly súlycsoportjában az Eb-n bronzérmet szerzett, a vb-n ötödik helyen végzett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!