Sport

2013.02.27. 17:38

Reméljük, minél előbb elmozdul majd a nulláról Nagy Olivér

Pénteken már kezdődik a bajnoki szezon a PMFC-MATIAS labdarúgócsapata számára, az MTK érkezik Újmecsekaljára.

K. Mayer A. (Dunántúli Napló)

A piros-feketéknek mindenképpen jobban kell szerepelniük tavasszal, mint ősszel, mert a jelenlegi tizennegyedik hely ezzel a kerettel pocsék eredmény. Azért, hogy a folytatás sikeresebb legyen, mindenkinek jobb teljesítményt kell nyújtania, így Nagy Olivérnek is. Akitől először kicsit gonoszkodva megkérdeztük, hány gólnál is tart a bajnokságban.

– Nullánál – válaszolta nem túl boldogan a középpályás. – Sajnos. De nyilván azon leszek, hogy a folytatásban lőjek néhányat. Szeretném az elején elkapni a fonalat, jó formában indítani, aztán ezt megtartani a folytatásban is. És persze remélem, hogy az egész csapat ugyanígy tesz majd. Nagyon motivált vagyok, jól érzem magam a pályán, a felkészülés mind fizikálisan, mind mentálisan remekül sikerült.

És persze az sem lehet mindegy egy technikás futballistának, hogy Márton Gábor személyében olyan edző érkezett, aki szereti a sokpasszos játékot. A két szélen nagy szerepe lesz Nagy Olivérnek és Horváth Zsoltnak, nekik kellene majd az ellenfél védelme mögé kerülni.

– Kicsit speciális lesz majd a feladatom, de erről nem szeretnék többet mondani. Mártonnak egyébként két dolog nem tetszik nagyon: ha vaktában elrúgjuk a labdát, és ha nem látszik a tudatosság. Ha hibázik is valaki, lehessen látni, hogy mit akart, ez a fontos – beszélt az új módiról Nagy Olivér, majd hozzátette, a nyolchetes felkészülés végén már nagyon várják a bajnoki rajtot: – Örülünk, hogy végre kezdődik. De a felkészülés is kifejezetten tetszett, s bár máskor talán keményebb volt, most minden úgy el lett találva, hogy jobb erőben érzem magam, mint korábban bármikor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!