Sport

2016.01.17. 18:46

Két piros lap a kézis felkészülési mérkőzésen

Egymás ellen kezdte a felkészülési mérkőzések sorát a Sport36-Komló NB I.-es és a Pécsi VSE NB I. B-s férfi kézilabdacsapata.

K. Mayer A. (DN)

A két együttes a komlói városi sportközpontban találkozott egymással, s bizony elég kemény meccset láthattak a szurkolók. A Horváth, Marton játékvezetői párosnak két piros lapot is ki kellett osztania, mindkettőt a vendégek kézilabdázója kapta.

A házigazda komlóiaknál nem játszhatott Selymes Attila, Nagy Zoltán, Alekszandar Semikov és Sztanyiszlav Nakhajenka sem, pályára lépett azonban a fehérorosz jobbátlövő, Artyom Kulak. A Breszt Meskovból érkező fiatal játékos jól mutatkozott be, hiszen hat gólt lőtt a pécsieknek – a vezetőség csak később dönt arról, hogy szükség van-e rá, vagy sem.

Sajnos a héten lezajlott orvosi vizsgálatok során kiderült, hogy a bokaműtéten átesett Nakhajenka előreláthatólag április végéig lesz maródi. Az ujjtörése miatt megműtött Semikovnak jó esetben az első két tavaszi bajnokit (Gyöngyös, PLER) kell kihagynia.

Sport36-Komló–Pécsi VSE 28-23 (15-11)
Férfi kézilabda felkészülési mérkőzés. Komló, 300 néző. V.: Horváth, Marton.
Sport36-Komló: Kiss B. – Oszlár 1, Sebestyén 3, Marcsek 1, Szöllősi 2, Jerkovics 4, Markovics 6. Csere: Granics (kapus), Sunajko, Kulak 6, Szögi, Hidasi, Hoffmann 3, Laufer 2, Wéber, Péter Szabó D. Vezetőedző: Ratko Djurkovics.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!