Sport

2016.11.27. 18:54

Kikapott Soroksáron a Kozármisleny

Újabb vereséget szenvedett a HR-Rent Kozármisleny. Wittrédiék ezúttal a kirobbanó formában lévő Soroksár otthonában kaptak ki, igazából még helyzetet sem nagyon tudtak kidolgozni a 90 perc során a baranyaiak.

Szakács Miklós

Most sem tört meg a jég, inkább csak tovább vastagodott. A HR-Rent Kozármisleny együttese ugyanis tegnap délután zsinórban harmadik vereségét szenvedte el az NB II.-ben. Persze Soroksáron sok jóra amúgy sem számíthattunk, hiszen az bajnokság legjobb formában lévő együttese volt a Misleny ellenfele. Persze ettől még reménykedni lehetett.
Mondjuk, a bizakodás csak bő húsz percig tartott, ekkor ugyanis egy oldalról belőtt labdára Márki Bence érkezett jól a hosszún, és könnyedén helyezett Helesfay kapujába. Ha pedig a Soroksár addig esetleg kicsit ideges is lett volna, a vezetés birtokában már megnyugodhatott. Pláne úgy, hogy a Misleny nem jelentett veszélyt a kapujára.

A félidőben Beke Péter és Wittrédi Dávid csatasorba állításával azért még próbálkoztak a baranyaiak, ez azonban ezúttal tényleg csak próbálkozás volt. Igazi helyzetet nem tudott kialakítani a csapat, a második félidő közepén ráadásul egy előrevágott labdát sem Lantos, sem pedig Csausics nem tudott eltakarítani, így jött a második hazai találat is.

A Kozármisleny pedig újabb vereséget szenvedett, egymás után már a harmadikat, akkor azonban még rosszabbul fest a kép, ha azt nézzük, hogy már hét forduló óta képtelen nyerni a gárda. Ősszel már nincsen sok lehetőség a javításra, két bajnoki van ugyanis még hátra. Ha nem gyomorgörccsel akarnak elmenni a téli pihenőre a játékosok, akkor a Zalaegerszeg vagy a Szolnok ellen nyerni kell hazai pályán.

Soroksár–HR-Rent Kozármisleny 2-0 (1-0)
Labdarúgó-NB II., 18. forduló. V.: Kovács G. Soroksár: Holczer – Csilus, Lorentz, Gyepes, Silye – Sándor (Papp, 60.), Peszmeg, Huszák, Pál (Gárdos, 79.) – Márki, Lovrencsics (Szilágyi, 86.). Vezetőedző: Lucsánszky Tamás. Kozármisleny: Helesfay – Pajor, Csausics, Lantos, Kiss M. – Szekszárdi (Kirchner, 67.), Kocsis – Tóth M. (Wittrédi, 46.), Városi, Sinanovics – Kemény (Beke, 46.). Edző: Németh Zsolt.
G.: Márki (21.), Lovrencsics (72.).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!