Sport

2016.12.11. 08:40

Jótékony célra ajánlja fel a Szolnok elleni jegybevételt a Kozármisleny

Jó lenne győzelemmel zárni a szezont.

Sz. M.

Szezonzáróra készül a HR-Rent Kozármisleny NB II.-es labdarúgócsapata. Vasárnap délután háromkor a Szolnokot fogadják Lantosék a PMFC Stadionjában, és hosszú idő után végre úgy várhatnak egy bajnoki mérkőzést, hogy az azt megelőzőn nyerni tudtak. A ZTE elleni 2-1-es siker már nagyon kellett, ezt viszont remek lenne megfejelni egy Szolnok elleni diadallal is. Két győztes meccsel a háta mögött ugyanis mégiscsak szebb lenne a karácsony, arról nem is beszélve, hogy vasárnap három pontot gyűjtve elmozdulhatna a Misleny a 16. helyről. A Két csapat már találkozott egymással a bajnokság első fordulójában, akkor Szolnokon a hazaiak nyertek 1-0-ra, így a visszavágás vágya is motiválhatja Wittrédiéket.

A szezon utolsó hazai Szezonzáróra készül a HR-Rent Kozármisleny NB II.-es labdarúgócsapata. Vasárnap délután háromkor a Szolnokot fogadják Lantosék a PMFC Stadionjában, és hosszú idő után végre úgy várhatnak egy bajnoki mérkőzést, hogy az azt megelőzőn nyerni tudtak. A ZTE elleni 2-1-es siker már nagyon kellett, ezt viszont remek lenne megfejelni egy Szolnok elleni diadallal is. Két győztes meccsel a háta mögött ugyanis mégiscsak szebb lenne a karácsony, arról nem is beszélve, hogy vasárnap három pontot gyűjtve elmozdulhatna a Misleny a 16. helyről. A Két csapat már találkozott egymással a bajnokság első fordulójában, akkor Szolnokon a hazaiak nyertek 1-0-ra, így a visszavágás vágya is motiválhatja Wittrédiéket.

A szezon utolsó hazai mérkőzésén jótékonysági akciót hirdet a baranyai együttes, a találkozó jegybevételét a kozármislenyi Élet-esély Autista Segítő Egyesület javára ajálják fel. A megvásárolt jegyeken túl bárki vehet további belépőket is, ezzel támogatva az Egyesületet.

A Puskás az élre ugorhat

A téli szünet előtti utolsó fordulóban a listavezető Soroksár Felcsútra látogat, a Puskás Akadémia pedig, ha nyer hazai pályán, a pocsék bajnoki rajt után akár még az élen is telelhet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!