szépségverseny

2021.04.16. 17:30

Bizonyította rátermettségét a baranyai továbbjutó, Vészi Panna

Hónapok óta tartó Tündérszépek elnevezésű szépségversenyünk új szakaszába lépett. Vészi Panna, a pécsi tizennyolc éves lány jutott tovább az országos döntőbe, így ő képviseli Baranya megyét a rangos versenyen.

BZS

A megyei fordulóban a közönségdíjas Pánki Elvira mellett a zsűri döntése alapján Kovács Stella, Vizer Bori , valamint az előkelő első helyen végzett Vészi Panna Eperke jutott tovább a régiós, Somogy, Tolna, Baranya szépségei között rendezett fordulóba. Ott a szakmai zsűri Pannát választotta, hogy megyénket az országos versenyen is képviselje.

Vészi Panna Eperke képviseli megyénket az országos döntőben

 

 

-Nem is én, hanem nagymamám találta meg a cikket, amiben benne volt, hogy engem választottak. Hatalmas megtiszteltetés, hogy én képviselhetem Baranya megyét – meséli örömittasan Panna, aki otthonosan mozog a kamera előtt, hiszen már több versenyen is részt vett, és komoly tervei vannak a modellkedéssel.

 

Vészi Panna Eperke, megyei első helyezett

 

Panna ezzel az eredménnyel már most bizonyított szüleinek, barátainak, hogy igenis érdemes erre a pályára. – Néztem a többieket, és olyan sok szép lány van, nagyon jó érzés közöttük lenni. Nagyon várom a személyes találkozást, sajnos most a járvány miatt türelmesnek kell lenni, de lélekben már készülök, addig is sportolok, hogy formában tartsam magam – mesélte lelkesen a szépség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!