Kárpátkemence2024.09.19. 16:40Ruprecht László: A gasztronómia erősíti a nemzeti identitástA történelem és gasztronómia találkozott a Mathias Corvinus Collegium (MCC) legutóbbi pécsi rendezvényén. Szeptember 17-én Ruprecht László Pro Turismo díjas séf „Kárpátkemence – 1100 év ízei” címmel megjelent könyvét mutatta be.A történelem és gasztronómia találkozott a Mathias Corvinus Collegium (MCC) legutóbbi pécsi rendezvényén. Szeptember 17-én Ruprecht László Pro Turismo díjas séf „Kárpátkemence – 1100 év ízei” címmel megjelent könyvét mutatta be.
Jó hír a gasztrokalandoroknak2024.08.13. 14:45A Kárpát-medence legízletesebb magyar ételeit is végigkóstolhatjuk a Szent István Napon (videó)
Egy asztalnál a költővel2024.06.30. 06:00Édesanyja egykori konyhájában főzték meg Petőfi kedvenc ételeit (videó)