Akció! Minden hónapban keressék az extra kedvezményes kuponokat!

A Dunántúli Napló Hűségprogram megújulásának jegyében jövő csütörtökön immár kézzel fogható, extra kedvezményt nyújtó szelvényeket is kivághatnak és vásárlásnál felhasználhatnak előfizetőink.

BAMA

Nincs más tennivalójuk, mint minden hónapban végigböngészni a Hűségoldalon megjelenő kuponokat, és előkészíteni a névre szóló Hűségkártyát a vásárláshoz.

Nagy Gyöngyi hirdetési vezető, a Hűségprogram koordinátora elmondta, a tervek szerint minden hónapban egyszer, egy előre beharangozott csütörtöki napon megtalálhatják majd a Dunántúli Napló előfizetői a különböző üzletek extra kedvezményt biztosító szelvényét a Hűségoldalon.

– A lapból kivágott szelvények segítségével pénzt takaríthatnak meg és egyéb kedvezményekhez juthatnak előfizetőink a hétvégi bevásárlónapok alkalmával. Szeretnénk elérni, hogy néhány hét elteltével ezeket a kuponokat is előre tervezzék és számítsanak rájuk, mint extra kedvezményre a hétvégi bevásárlások alkalmával az előfizetőink. A kedvezményt biztosító kuponok a megjelenést követő napokon, pénteken, szombaton és vasárnap lesznek érvényben.

– Mi történik, ha valaki mindig csak a csütörtöki lapot vásárolja meg? Ő is érvényesíteni tudja a hétvégi kedvezményeket?

– Természetesen nem. A Hűségprogramban csakis az előfizetőink vehetnek részt, akik rendelkeznek Hűségkártyával. Így ha meg is vásárolják csütörtökönként a Dunántúli Naplót az olvasók, nem tudják igénybe venni a kuponok által kínált extra kedvezményeket, mert ahhoz a névre szóló Hűségkártya felmutatása is kell.

– Mit tudhatnak meg az előfizetők a szelvényekből?

– A kuponokon minden fontos tudnivalót feltüntetünk. Az üzlet nevét, pontos címét, elérhetőségét, a kedvezmény mértékét, illetve azt is, hogy pontosan mire vonatkozik az akció. Lehet, hogy csak bizonyos termékek kerülnek be ebbe a körbe egy-egy üzletben, de az egész árukészletre is vonatkozhat a feltüntetett extra kedvezmény. Természetesen ezt minden üzlet vagy szolgáltató maga dönti el. Ezen-felül a bolt nyitva tartását is megadjuk, ebből megtudhatják, hogy vasárnapra is vonatkozik-e az ajánlat, vagy csak péntekre és szombatra.

Nagy Gyöngyi azt tanácsolja az előfizetőknek, hogy mindenképpen szorítsanak helyet a tárcájukban a Dunántúli Napló Hűségkártyának is, mert egyre több helyen kedvezményt kap a felmutatásakor, illetve a bevásárló-hétvégén is komoly hasznát veheti. Ne felejtsék, az első bevásárló-hétvége április 29-től május 1-jéig tart.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!