Vb 2022

2022.11.24. 15:57

Jól tartották magukat Uruguay ellen a Kimek

Nem találta a kaput Uruguay a Kimek erdejében, de Dél-Korea támadói sem izzasztották meg Rochet a labdarúgó világbajnokság H-csoportjában. Igaz, az uruknak két kapufája is volt.

K. B.

Nem épp a kapura záporozó lövésekről szólt Uruguay és Dél-Korea összecsapása a labdarúgó világbajnokságon, sőt, ugyan mindkét csapatnak volt egy-két nagy helyzete, a kaput egyetlen egyszer sem találták el a játékosok. Pedig a dél-amerikai szurkolók Darwin Nunezben, Luis Suarezben és Cavaniban is bízhattak, míg a másik oldalon ott volt a két nemzet jelenleg talán legjobb labdarúgója Szon Hung Min.

Ennek az eredménynek talán csak két másik válogatott, a portugál és a ghánai örült, hiszen ők vannak velük egy csoportban, a nézők viszont egész biztosan nem voltak elégedettek. Hiába volt meg ugyanis az akarat mind a két csapatban a sikerre, minőségben ez nem jött át.

Uruguay–Dél-Korea 0–0
Labdarúgó világbajnokság, H-csoport, 1. forduló. Al Rayyan. 
Uruguay: Rochet – Cacares, Godín, Gimenez, Olivera (Vina, 79.) – Valverde, Bentancur, Vecino (da la Cruz, 79.) – Pellistri (Varela, 88.), L. Suarez (Cavani, 64.), Nunez. Szövetségi kapitány: Diego Alonso. 
Dél-Korea: Kim Sz. G. – Kim M. H, Kim M. Dzs., Kim J. G., Kim Dzs. Sz. – Hvang I. B., Dzsung, Lee Dzs. Sz. (Szon Dzs. H., 74.)– Na (Lee K. I., 74.), Hvang I. Dzs. (Cso, 74.), Szon H. M. Szövetségi kapitány: Paolo Bento.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!