Vb 2022

2022.11.25. 11:40

Twitteren magyarázkodott a Cristiano Ronaldot utánzó ghánai

Sokan úgy érezték, hogy a második ghánai gólt szerző Osman Bukari fricskából csinálta a portugálok ellen a már lecserélt klasszis, Cristiano Ronaldo gólörömét. A sztár is nehezményezte az akciót.

K. B.

Ghána végül 3–2-re kikapott Portugáliától, de az afrikaiak második gólját szerző Osman Bukarit ez sem szomoríthatta el a találatának pillanatában. Egyszerűen hagyta, hogy az események irányítsák, s példaképének, Cristiano Ronaldonak a gólörömével ünnepelt, amit sokan rögtön fricska ként kezelt, még a portugál sztár is láthatóan bosszús volt akkor már a kispadon. Nem is csoda, hogy a mémgyártók rögtön lecsaptak a lehetőségre, s a Piers Morgannek adott nyilatkozatára rácsatolva, újabb „árulkodást” várnak Ronaldótól. A fiatal ghánai viszont azonnal cáfolt egyébként.

– Észre vetettem, hogy az ünneplésem rengeteg hozzászólást generált, ami szerint ez tiszteletlen volt Ronaldoval szemben – írta Twitterén. – Ez nem így van. Elöntöttek az érzelmek abban a pillanatban, amikor gólt szereztem a hazámnak az első világbajnoki mérkőzésemen, és ez vezetett az ünneplésemhez. A neveltetésem nem engedi, hogy tiszteletlen legyek a nálam idősebbekkel, pláne nem az egyik példaképemmel szemben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!