Gazdaság

2008.02.01. 18:23

Elismerés a gazdaság legjobbjainak

A megye gazdasága legjobbjainak ünnepi küldöttgyűlés keretében adta át pénteken megkülönböztető elismeréseit a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara.

K. E.

[caption id="" align="alignleft" width="278"] A megye gazdasága legjobbjainak ünnepi küldöttgyűlés keretében adta át elismeréseit a kamara
[/caption]Mint dr. Kéri István, a kamara elnöke hangsúlyozta, a kiemelkedő teljesítmények tavaly nagyon nehéz körülmények között születtek. A szinte kivétel nélkül az EKF, a Pólus, a városfejlesztési program és a piac kihívásainak megfelelő munkák nem csak helyi, országos megközelítésben elismerésre méltóak, európai mércével is versenyképesek.

A Baranya Gazdaságáért kitüntető címet Hárs József, Bóly polgármestere, az Év Üzletembere Díjat Kleisz Zoltán, a Matro Kft. tulajdonosa kapta.

Hogy mennyivel más mércével mér a valós gazdasági, menedzseri kör, mint a hivatali-politikai szféra, ezt mutatja, hogy a gazdasági önkormányzat közössége Kovács Gyulának, a tulajdonos önkormányzat által a Zsolnay Zrt. éléről néhány napja menesztett vezérigazgatónak ítélte oda a legrangosabb pécsi elismerést, az Angster József Díjat.

K. E. A megye gazdasága legjobbjainak ünnepi küldöttgyűlés keretében adta át elismeréseit a kamara -->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!