Szokatlan, de frappáns

2023.05.07. 17:00

Szerelem vagy munka? Győrfi Pál mindkettőt választotta az első randevún

Nem mindennapi helyszínen randizott először szerelmével, Adriennel a híres szóvivő. Úgy tűnik, a szokatlan választás jó ómen volt, mert azóta is boldogan élnek.

Forrás: MTI

Fotó: Szigetváry Zsolt

Győrfi Pálnak döntenie kellett az első randiján Adriennel, hogy a szerelmet vagy a munkát választja? Végül mindkettőt bevállalta: kiszemeltjét is magával vitte a baleseti helyszínre – írja a Borsonline.hu.

A TV2 Ütős Ötös című kvízműsorban a legismertebb mentőtiszt elmesélte a hódítás nem mindennapi történetét.  

Elmentem az első randira, ami nagyon nehezen jött csak össze. Izgultam, hogy minden rendben legyen. De abban a pillanatban, hogy Adri kilépett a munkahelyéről, megszólalt a telefonom, hogy valami baleset van és jó lenne, ha odamennék. Ott volt a dilemma, hogy mit csináljak: töröljük a randit vagy más megoldás szülessen?

Végül eljött velem Adri a baleseti helyszínre. Azóta is erre hivatkozom: az első randin is tudta, hogy mit vállal

– mesélte nevetve a mentőtiszt, amire Adrienn úgy replikázott:

Izgalmas volt. Arról tényleg szó sem lehetett, hogy töröljük a randit!

A 17 évvel ezelőtti szokatlan randevú óta Mauritiuson kimondták a boldogító igent, három gyermekük született, de a szerelem nem múlt el, hiszen azóta is szakítanak időt a romantikus találkákra. 

– Magamról elmondhatom, hogy 17 évvel ezelőtt úgy éreztem, hogy megtaláltam azt a nőt, akivel le akarom élni az életem. Már akkor sem voltam egy napos csibe, 40 éves lehettem. Első körben csak anyakönyv-vezetőnél voltunk, öregnek éreztem magam egy nagy lakodalomhoz, menyasszonytánchoz – fogalmazott Győrfi Pál korábban a Borsnak. 

Milyen, eddig még nem ismert dolgot árult még el magáról Győrfi Pál? 

Ha kíváncsi rá, kattintson IDE

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában