Bulvár-celeb

2023.06.28. 19:50

Megmutatta új párját Molnár Gusztáv volt felesége

Nincs több titok.

Fazekas Vivien

Forrás: RTL

Fazekas Vivien állításai szerint rengeteget szenvedett Molnár Gusztáv mellett, míg házasok voltak és a végsőkig kitartott volt férje mellett, de hiába. A nő tavaly elhagyta az egyre rosszabb állapotban lévő, alkoholista színészt, akivel még a válást is személyes jelenlét nélkül, Skype-on keresztül oldották meg. Egyrészt ő sem akart személyesen találkozni, másrészt Molnár egy szigorú rehabilitációs központban tartózkodik már jó ideje - írja az Origo.

Fazekas Vivien már korábban elismerte, hogy új férfi van az életében, akiről azt is elárulta, hogy Molnár Gusztáv egyik gyerekkori jó barátja. 

Mindkettőnknek voltak nehéz időszakai az életben, és az elmúlt hónapokban rengeteget beszélgettünk. Megértésre találtunk egymásnál, ami az ősz beköszöntével hiányérzetbe csapott át, ha nem találkoztunk. Szóval igen, az élet úgy hozta, hogy Guszti gyerekkori barátja a párom

- mondta korábban Fazekas Vivien az új kapcsolatáról.

Fazekas Vivien eddig nem sokat árult el új barátjáról, nemrég mégis úgy döntött, hogy megmutatja a követőinek, ezért közös képet osztott meg a közösségi oldalán. A pár jelenleg a Balatonon nyaral, szemmel láthatólag jól érzik magukat egymás társaságában.

Régóta ismerték egymást
Forrás: Instagram

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában