Bulvár-celeb

2023.07.30. 07:50

Míg Molnár Gusztáv a rehabon gyógyul, volt felesége boldogabb, mint valaha

Fazekas Vivien új szerelmével már az összeköltözést tervezi.

MW

Fotó: Bánkúti Sándor

Vivien és Gusztáv történetét már az egész ország ismeri, hiszen az egykor népszerű színész súlyos függősége és magánéleti válsága miatt ismertebb lett mint valaha. Sokáig úgy tűnt, felesége, Vivien kibírja a pokolian nehéz időszakot, ám a házasságukat végül nem tudták megmenteni. 

Miközben Guszti még küzd a démonjai ellen, Vivien végül új párja, Gergő mellett találta meg azt, ami mindenkinek jár: a boldogságot.

Szép pár voltak Gusztávval, de az alkohol tönkretett mindent
Forrás: Facebook

Vivien tavaly szeptember óta alkot egy párt a férfivel, aki egyébként Gusztáv egyik gyerekkori barátja. Régóta ismerik már egymást, hosszú évekig jó barátok voltak, ám arra egyáltalán nem számítottak, hogy több is kialakulhat közöttük. 

 Vivien Gergővel jelent meg kedd este a Kísértetkastély című horrorvígjáték kedd esti premier előtti vetítésén, ahol a Ripost-nak elárulta, végre úgy érzi, a sok nehézséggel teli év után végre révbe ért, új párja mellett kiegyensúlyozottabb és boldogabb, mint valaha.

Fotó: Bánkúti Sándor / Forrás: Ripost

Már az összeköltözést tervezzük Gergővel, nagyon jó párost alkotunk. Családot is szeretnék majd alapítani a közeljövőben. Köszönöm szépen, nagyon boldog vagyok

- mondta mosolyogvaVivien.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában