Bulvár-celeb

2023.11.21. 12:25

Felháborító, mit megenged Tóth Andi a kutyájának

Úgy tűnik, az énekesnő szerint a kutyának mindent lehet....

Forrás: Bors

Tóth Andi imádott kutyája, a Bailey névre hallgató rottweiler a napokban lett egyéves, igaz, a termete miatt egyáltalán nem tűnik egy szeleburdi kölyöknek, sőt, kifejezetten tiszteletet parancsolóan néz ki. Azt az énekesnő sem titkolta soha, hogy különleges a kapcsolódás közte és a harci eb között, Andi gyakran még az ágyába is beengedi a nagy testű négylábút, hogy egy picit ölelgessék és puszilgassák egymást. Nem csoda, ha a rajongók közül is sokan gondolják úgy, Andinak nehéz lesz bepasiznia, hiszen Bailey személyében már megtalálta a számára ideális társat - írja a Ripost.

Bár a kutya az ország egyik legjobb kutyatréneréhez jár, a születésnapi hétvégéjén egy olyan videó került fel róla Andi Instagramjára, ami biztos megosztja a felelős kutyatartókat. Az énekesnő ugyanis egy bevásárlóközpont "állatos" részlegén bóklászott Bailey-vel, aki ugyan pórázon volt vezetve, de mégis kedvére kipróbálhatta az eladásra szánt kutyajátékokat. 

Addig-addig nézegette, sőt, szagolgatta, nyalogatta a labdákat és a gumicsontokat, amíg az énekesnő ki nem választotta neki a legideálisabb születésnapi ajándékot, az általa közzétett képek pedig minden bizonnyal megosztják a netezőket és a kutyatartókat.

Forrás: Instagram

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában