Bulvár-celeb

2023.12.26. 06:50

Gáspár Evelin árulkodó fotót posztolt - Jön a baba?

Gyanúsan gömbölyödik vagy a kép lenne ennyire csalóka?

Forrás: Origo

Győzike lánya ismét alaposan megkavarta az állóvizet Insta-oldalán. Gáspár Evelin bizony ismét olyan fotót tett közzé, hogy a kommentelők nem bírtak magukkal – de sajnos cseppet sem jó értelemben.

Úgy tűnik, szegény Gáspár Evelin kizárólag olyan fotókat tud megosztani magáról, amik szélsőséges érzelmeket váltanak ki követőiből. 

Van, hogy égre-földre dicsérik, milyen dögös, mennyit fogyott, milyen szexi alakja van, és csak úgy roskadoznak a "Na ez atyaúristen kategória!!!! Brutálisan komoly vagy"-jellegű hozzászólások közösségi oldalai komment-szekcióiban. Máskor pedig mintha épp az ellenkező hatást érné el: nekimennek, kritizálják, olyan megjegyzéseket kell elviselnie, mint "Nagyon csúnya a fonnyadt cici, nem kéne mutogatni" – ami érthetően egy cseppet sem esik jól Győzike nagyobbik lányának. Sajnos nagyon úgy tűnik, ismét az utóbbi eset áll fenn. Evelin karácsonyi fotóval kedveskedett követőinek, de bizony nem mindenki szerint sikerült tökéletesre a kép. Sőt, volt, aki egyenesen azt gyanította, hogy a lány terhes - írja a Bors.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában