Bulvár-celeb

2024.02.16. 01:05

Lebuktak: itt a fotó, Gáspár Evelin már nincs egyedül

Forrás: Instagram

Tavaly nyáron ismerte el Gáspár Evelin, hogy véget ért komoly kapcsolata Varga Attilával, akivel még a TV2 Párharc című műsorában is együtt szerepeltek korábban. A lány szülei, Gáspár Győző és Bea is nagyon kedvelték a fiút, ezért viselt meg mindenkit, amikor szakítottak.

„Ez a szakítás lehet, jót tett nekem... Erről nem igazán beszélek, de majdnem két év után lezártam a párkapcsolatot.

Ez lehet, hogy felszabadított. Nagyon fájt, nagyon rossz volt, de hát megy az élet tovább. Előre megyünk, nem hátra” – mondta akkor Gáspár Evelin, aki azóta sem beszélt a szerelmi életéről és szakításának körülményeiről.

Most mégis úgy döntött, beavatja követőit a magánéletébe, és egy képpel elárulta, hogy nem egyedül töltötte a Valentin-napot. Gáspár Evelin a legújabb bejegyzésében látható fotón egy hatalmas csokor vörös rózsával a kezében pózolt a kamerának. A terítékről is mutatott egy fotót, ami alapján egyértelmű, hogy kettesben vacsorázott a férfival, akiről egyelőre nem árult el többet – szúrta ki a sejtelmes fotót az Origo.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában