Újdonságok

2023.10.06. 18:21

Izgalmas témákat kínál Magyarország legnagyobb sportkonferenciája

Az előző év sikerét követően a 2023-as Sport Forum Hungary Magyarország központi témája a nemzetközi együttműködés lesz, amely során a V4 régió sportéletét és sportgazdaságát meghatározó kulcskérdéseket vizsgálják meg a résztvevők.

MW

Fotó: MICHELLER SZILVIA

Az idei konferencia öt fő téma köré épül fel: fenntarthatóság, mesterséges intelligencia, digitalizáció, integráció és nemzetköziesedés. Az esemény előadói és résztvevők ezeknek a trendeknek a sportvilág jelenlegi és jövőbeli hatásait alaposan áttekintik, inspirálva és ösztönözve az újításokat és a pozitív változást a sport világában. A program a köszöntőbeszédekkel veszi kezdetét, majd ezt követően három teremben fognak zajlani párhuzamosan az előadások és beszélgetések.

Fontos kiemelni, hogy a konferencián bemutatkozik a Sport Forum Awards, amit azzal a szándékkal hívtak életre, hogy egy itthon
egyedülálló objektív szempontrendszer alapján elismerjék az ország legnagyobb marketingértékkel bíró sportolóit és csapatait.

Emellett célja, hogy hatékony marketing-megoldások elismerésével és azok széleskörű népszerűsítésével hozzájáruljon az igényes, szakmailag helyes gyakorlatok elterjedéséhez. Az idei évtől a díjkategóriák értékelési módszertanának kialakításában szakmai partnerként közreműködött a PwC Magyarország, a Neticle és az Observer Médiafigyelő is.

Az alábbi három kategória esetében angol nyelven várják a pályázatokat a szervezők:

Best sponsorship & marketing campaign
Best Sport Facility
Sport media

A lengyel SportBiz-zel való együttműködésnek köszönhetően ezen három kategória legjobb pályázatai továbbküldésre kerülnek a tavasszal megrendezésre kerülő SportBiz Awardsra, ahol nemzetközi színtéren is megmérettethetnek.

A Sport Forum Hungary konferenciát 2023. október 19-én rendezik a Puskás Arénában, az esemény honlapján további információk találhatók a kategóriákról és azok leírásairól.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában