Celebfigyelő

2023.04.09. 17:28

Ilyen szexi fotót rég láttál már a baranyai lányról

Kedvenc celebjeink ezen a héten sem hagytak minket látnivaló nélkül. Ismét elhoztuk, hogy miket posztoltak a baranyai hírességek.

bama.hu

Szabó Franciska Európa-bajnok cselgáncsozó, az Exatlon Hungary 3. évadának játékosa egy Pécs melletti kis faluban nőtt fel. Franci soha sem takarta el gyönyörű, nőies idomait és bizony ez a napokban sem történt másként. Mondhatni, ezt hozta nekünk akkor most a nyuszi?

Vujity Tvrtko pécsi születésű író, újságíró, riporter négy lábú hölgyével villantott egy közös szelfit.

Tóth Vera énekesnő és párja, a palkonyai gasztrotanácsadó, Pauli Zoltán nem tagadják szeretetüket a kis baranyai község iránt. Vera pár órája azzal dicsekedett el Instagram -oldalán, hogy szerelme micsoda ínyencséget tart a kezében. Büszkesége mérhetetlen, no de a mienk is!

Sáfrány Emese a komlói származású fotómodell, légtornász legújabb pár perces videójában a szülőfalujáról mesél nekünk. 

Jakabos Zsuzsanna pécsi születésű úszónő egy igen komoly hangvételű fotót osztott meg. Első blikkre azt gondolnánk, hogy élete legnagyobb úszóversenyére készül, de lehet, hogy arra gondol, vajon megvette-e már a sonkát húsvétra.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!