Szerelemre fel!

2023.10.17. 14:00

Egy komlói lány is harcba szállt a milliárdos szívéért

Móga Richárd

Forrás: Tv2/A nagy Ő

Már javában tart a Bachelor – A Nagy Ő egy licencszerződésen alapuló párkereső valóságshowja, melyet Magyarországon a TV2 sugároz. Az idei évadban az ország harminckilencedik leggazdagabb emberéért, Jákob Zoltánért megy egymásnak tizenhét nő, köztük egy komlói.

Ahogy az ilyenkor lenni szokott, már az első adásban jóformán mindenki bizonygatni kezdte egy ponton, hogy kizárólag a tiszta szerelemért, és nem a pénzért érkezett, sőt, a második epizód konkrétan az ezzel kapcsolatos feladatokról szólt.

A főszereplő kevésbé karakán, sokkal inkább jófiú-karakterként válogat a nők közül. Nem hivalkodik, szolid, visszafogott milliárdost láthatunk, ez pedig szimpatikussá teszi őt, főleg úgy, hogy a legtöbb versenyző erőszakosan próbálja ostromolni.

A felhozatal elég vegyes, izgalmas arcokból természetesen nincs hiány: Bartók Béla dédunokája, Jákob korábbi randipartnere, de Rubint Réka barátnője is szerencsét próbált. Na meg a 23 esztendős Vidák Csenge, aki Komlón lakik, igaz, jelenleg Siófokon dolgozik bartenderként. A belépőjére pedig biztosan sokan emlékeznek.

– Zoliban nagyon tetszik nekem az, hogy annak ellenére, hogy sikereket ért el eddig az életében, és sokan ismerik emiatt, nem szállt el, nem változtatta meg a pénz, hanem ugyanolyan közvetlen ember tudott maradni – vélekedett Vidák Csenge. – Számomra fontos, hogy a párom ugyanolyan életvidám legyen mint én, és mindenben próbálja meglátni a jót, és mindenből kihozza a maximumot. A nők általában csak a vetélytársat látják bennem. Egy kalandvágyó nő vagyok, és a következő nagy kalandot már Zolival akarom átélni.

Pongó (Big Brother) és VV Barna (ValóVilág) után immáron Vidák Csenge a harmadik komlói, aki valóságshowban bizonyíthat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!