Celebfigyelő

2024.03.12. 22:18

Zdroba Patrik és felesége azért furikázik Teslával, mert szerintük sokkal jobban megéri anyagilag

Fotó: Markovics Gábor (MG) MW Bulvár

Immár három hónapja tart Zdroba Patrik és Zdroba-Bádoki Bettina házassága, életük legfontosabb történéseiről azonban kedden kivételesen nem együtt meséltek, az énekes ugyanis annyira lebetegedett, hogy nem tudott megjelenni az RTLReggeli stúdiójában - szemlézte az Index.hu.

Az X-Faktor felfedezettjének neje a műsorban elárulta: Patrik megszerezte álomautóját, egy Teslát. Bádokinak időbe telt, mire megszerette ezt a járművet, mert szerinte a Teslák úgy néznek ki, mint a játékautók. 

Imádom! Ez egy álom, tényleg. Előtte mindig azt mondtam, hogy nekem nem tetszik, olyan, mint egy játékautó. Szép, szép, de nem tudtam elképzelni. Mostanra viszont nagyon megszerettem: kényelmes, mindent biztosít, ami kell, sokkal jobban megéri anyagilag – legalábbis nekünk most, az elektromossága miatt

– magyarázta Zdroba Patrik felesége, később azt is elárulva, hogy az énekessel konténerházat építenek, jóllehet korábban azt sem tudta elképzelni magának.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!