Videóklip

2024.04.11. 22:53

Itt az új dal a Halott Pénztől, Ha bántanak az emberek a címe

Egy megzenésített vers által ihletett dallal támadnak a pécsi legendák.

Bama.hu

Fotó: KISS ANNAMARIE

A költészet napján, József Attila születésnapján mutatta meg új dalát a pécsi Halott Pénz. A szám vezérfonala feltűnően hasonlít József Attila Tiszta szívvel című versének megzenésített verziójára, annak is a dallamára. Azt a zenét amúgy annak idején a Kex zenekar szerezte, több József Attila-verset is átdolgoztak.

A Halott Pénz Ha bántanak az emberek című dala egyébként egy kislemez első kompozíciója, melyet tavaly a Balatonon vettek fel. Mint a zenekar Facebook-oldalán olvasható, Tavaly ősszel leköltözött Dávid stúdiója és az egész zenekar a Balatonra, hogy ott dolgozzanak az új dalokon. Jó pár demo, vázlat született, amelyek közül a 3 legerősebb továbbgurult és egy kislemez formát öntött, ami a Nápoly címet kapta.

Mint írják, a három dal nagyon különböző lesz, de remélik, mindegyik bejön majd a rajongóknak. Az első most érkezett, az utolsó pedig majd a Puskás Arénában tartott koncert után.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!