partiajánló

2018.09.20. 17:31

A Pécsi Napok rendezvényei dominálnak, de ismét változatos bulik jönnek

Akár necces is lehet a helyzet szombaton este a Széchenyi téren, hiszen kínosabbnál kínosabb slágerek szólnak majd. De lesz reggae, klezmer és elektro-buli is a városban.

dg

Amint arról már külön cikkben beszámoltunk, a hétvégén zajlik a némileg megkurtított Pécsi Napok, mely így is tartogat popkulturális örömöket. Mi sem természetesebb, hogy ebből a merítésből is kiemeljünk néhány ígéretesnek tűnő koncertet. Valószínűleg nagyot fog szólni a Romániából érkező Mario & the Teachers fellépése, de az igazi robbanást a Dinamit okozhatja majd péntek este. Míg szombaton este a Széchenyi téri Necc Party sosem látott bulit ígér a város szívében a maga kínos slágereivel. Vasárnap este a PASO showja teszi fel az i-re a pontot, a srácok mindig elsőrangú bulit adnak, reméljük az időjárás engedi ezt most is. Nem mehetünk el szó nélkül amellett, hogy a Kossuth téren a PTE prezentálja a programot, s ennek keretében szombaton késő délután az Xy Flies csábítja el a fiatal lányok szívét.

A klubokban sem áll meg az élet, a Pécsi Estben pénteken este a Rock the City csapata az ígéretek szerint Pécs legjobb latin buliját hozza el Bonita címmel, míg másnap napjaink menő, feltörekvő hiphopjának a krémjét csíphetjük el. Fellép Krúbi, a Slow Village, a Mulató Aztékok és a helyi erőket képviseló Stereo Kollektiv is.

Vasárnap este a Kodály Központban a Budapest Klezmer Band lép fel, akik Falusi Mariannt is magukkal hozzák. A Budapest Klezmer Band 1990 óta szórakoztatja közönségét lendületes és humorral átszőtt színpadi fellépéseivel. Virtuóz módon ötvözi a Kárpát-medence különféle zenei irányzatait. A zenekar tagjai hangszereik igazi mesterei, akik a műfaji határokon átívelően újrafogalmazzák a klezmer zenét.

A klasszikus táncos helyekről sem feledkezhetünk meg: a Pécsi Sörházban pénteken érkezik a magyar tehetség, a sztár producer Willcox, aki a hazai future house pápa és a 2016-os év felfedezettje egyben. Másnap egy kalandos időutazásra invitálnak mindenkit az r'n'b és hiphop zenék világába, ahol fülügyre veszik miként is változott legnagyobb sztárok zenei világa az évek alatt. A Club Fashionban Dj Steel és Dj Bajusz pörgeti az ütemeket pénteken, míg másnap Pécs legújabb partysorozata startol, ahol a jóslatok szerint kétszer annyi lány bulizik, mint fiú, és ahol kizárólag női dj-k pörgetik a lemezeket egész este. A Trafikban pénteken este a hetvenes, nyolcvanas évek leghíresebb funky zenéi és az azt követő évtizedek legszebb r&b és soul slágerei garantálják a remek hangulatot. A Szabadkikötőben pénteken este reggae szól majd, másnap pedig I Like Jam Party keretében Aa Locx és Siaga fogja pörgetni az elektronikus lemezeket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában