szórakozás

2019.05.08. 17:30

Piknik Plázst hoznak létre Orfűn

Az első negyedév nem zajlott eseménytelenül a Medvehagyma Ház tájékán. Az iskolások és óvodások körében már népszerű Ökoturisztikai Látogatóközpont az idei évben célul tűzte ki, hogy a település meghatározó közösségi terévé váljon, s a különböző célcsoportoknak szórakozási, kulturális és szemléletformáló programokat biztosítson.

Zs. J.

Az idei évtől főleg a családosokra, fiatalokra és az üzleti szférára fókuszálnak a Medvehagyma Ház szervezői. Hosszú távú terveik között szerepel, hogy a minigolfpályától a szigetig tartó partszakaszt, a szigetet is beleértve egyfajta családi, ifjúsági piknikteraszt, úgynevezett Piknik Plázst alakítsanak ki, ahová akár egész napos programokat is szervezhetnek a családok, hogy ha netán kedvük szottyan bográcsozni, azt nyugodtan megtehessék ezen a szép partszakaszon. Ha pedig a szülők egy romantikus sétára vágynak, és a gyerekekre se legyen nagy gondjuk, akkor a Medvehagyma Háznál hagyhatják őket, ahol a ház munkatársai kézműves foglalkozásokkal, rajzfilmvetítésekkel szórakoztatják őket.

Alapvető célként tűzték ki, hogy a foglalkozások alkalmával minél inkább előtérbe kerüljön az újrahasznosítás, fenntarthatóság eszméje, így kora tavasztól különféle alapanyaggyűjtő akciókat szerveznek. Az intézmény a fiatalok felé is nyit, így a Piknik Plázson és a Medvehagyma Ház teraszán saját szervezésű koncertekkel, zenés rendezvényekkel várják az ifjúságot.

Mint a szervezőktől megtudtuk, nemcsak saját szervezésű programoknak ad majd otthont a rendezvény­terem, hanem lehetőség nyílik szülinapok, aranylakodalmak, esküvők megrendezésére is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában