tündérszépek

2019.08.01. 11:30

Jelentkezz még ma! Ismét keressük Baranya legszebb hölgyeit

A felkészítőtábor és a televíziós döntő mellett egzotikus utazások várnak a díjazottakra.

B.D.

Ismét keressük a ország legszebb hölgyeit. Ezért idén is indítunk egy több megyét átölelő szépségversenyt, amelynek keretében eldől, ki lesz 2020-as év Tündérszépe. Azonban ne szaladjunk ennyire előre, ugyanis az első fordulókba először Baranya megye legszebbjeit szeretnénk megtalálni olvasóink segítségével. Ezért ezúttal is arra kérjük kedves olvasóinkat, hogy biztassák azokat az ismerőseiket, akiket tündérszépnek gondolnak, másrészt pedig arra, hogy majd a szakmai zsűri által kiválasztott versenyzőkre később tegyék le voksaikat az újság honlapján.

A megyei fordulóból ugyanis a közönség szavazatai alapján három, a zsűri által pedig egy hölgy juthat tovább a regionális megmérettetésre. Innen szintén az olvasói voksok és egy elismert szakemberekből álló zsűri ítélete alapján léphetnek a legszebbek az országos porondra, ahol megmérettethetik magukat. Végül a döntőben a kiválasztott lányok egy felkészítőtáborral egybekötött showműsoron vesznek majd részt, ahol neves zsűritagok választják ki a szépségkirálynőt és két udvarhölgyét, illetve az olvasók is megszavazhatják az általuk legszebbnek tartott hölgyet.

A Tündérszépek versenyére a Baranya megyében élő, itt született vagy itt tanuló hölgyek jelentkezését várjuk, akik nem múltak el huszonkilenc évesek, illetve betöltötték a tizenhatodik életévüket. A dicsőségen túl felkészítőtábor és televíziós döntő mellett vásárlási utalványok, mobiltelefonok, valamint egzotikus utazások várnak a legszebbekre.

A versenyre való jelentkezés is igen egyszerű, hiszen nincs más dolguk a tündérszépeknek, mint az újság honlapjához tartozó tunderszepek.hu oldalon kitölteni az űrlapot, és mellé csatolni egy egész alakos ruhás, bikinis, illetve portréfotót, és máris indulhatnak a rendkívül megtisztelő címért és az értékes nyereményeinkért.

Ezen felül újításként idén lehetőség van saját portfólióval is indulni a megmérettetésen, azonban itt a kötelező fent említett három fotó mellé a jelentkező hölgyeknek csatolniuk kell magukról további tíz képet is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában