tündérszépek 2020

2019.08.22. 17:30

Mondunk 7+1 okot, hogy miért nevezz a szépségversenyünkre!

Ismerőseid, barátaid, rokonok, vagy épp idegenek azzal zaklatnak, hogy te vagy a legszebb a világon? Higgy nekik, és jelentkezz szépségversenyünkre még ma!

bama.hu

Nagy sikert ért el a bama.hu és Baranya megye az első Tündérszépek névre elkeresztelt versenyében, hiszen Fábián Evelin révén megyénkbe került korona. Evelinnel az elkövetkező hetekben is találkozhatsz több cikkben is itt a bama.hu-n, (sőt meglepetésekkel is készülünk), de addig is legyen a cél ismét, hogy a Tündérszépek 2020-as megmérettetésében újból baranyai győztest avassunk! Ezért most elmondjuk Neked, hogy miért éri meg nevezni a versenyünkre.

Először is azért, mert többszázezres álomutazások, tévéshow és felkészítő tábor várja azokat, akik jelentkeznek a Tündérszépekre. Első körben ehhez Baranya megye legszebb lányait szeretnénk megtalálni, érdemes hát igyekezni a jelentkezéssel, ugyanis a megyei fordulóba most is csak 30 lány juthat be. Az első szezonban ennél jóval többen jelentkeztek csak megyénkből, nem szabad hát habozni, biztosítsátok be a helyeteket mielőbb a Tündérszépek 2020 mezőnyében!

Mondunk 7+1 okot, hogy miért jelentkezz, amennyiben még haboznál!

  • Saját portfólióddal is jelentkezhetsz, de a Dunántúli Napló profi fotósa, Laufer László is remek fotókat készít rólad, ha szeretnéd. Ráadásul ingyen, a verseny részeként!
  • Olyan élményeket, új barátokat szerezhetsz, amikre egész életedben emlékezhetsz.
  • Tapasztalatokat gyűjthetsz, megtanulhatod, hogyan kell mozogni a kamera előtt vagy a kifutón, és hogy hogyan kommunikálj minél megnyerőbben.
  • Értékes nyereményekkel gazdagodhatsz a dicsőség mellett, már a megyei fordulóban is! A döntőben pedig álomutazás vár a legszebbekre.
  • Híres lehetsz, méghozzá nem csak szűkebb környezetedben, hanem az egész országban is.
  • Januárban a finálé tévéshow-jában dől majd el, ki lesz Magyarország Tündérszépe, ahol celebek is várnak rád.
  • Ha pedig már kipróbáltad magad, esetleg jelentkeztél idén is, nem baj. Itt a lehetőség, hogy újabb kapuk nyíljanak meg előtted: elindíthatod modellkarriered is, vagy ismertségedet kihasználva betörhetsz a médiába is.
  • +1: Megismerkedhetsz Kocsis Korinna szépségkirálynővel, aki hasznos tanácsokkal lát majd el a felkészülés során.
  • Ha bármelyik pontnál is úgy érezted, hogy számodra is fontos lehet, ne habozz, jelentkezz mihamarabb!

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában