tündérszépek 2020

2019.09.02. 11:30

Fábián Evelin ismét fényképezőgép elé állt, nem is akárhogy (videó)

Már javában zajlanak a Tündérszépek 2020 előkészületei, melynek során Fábián Evelint Budapestre kísértük, hogy megnézzük, milyen feladata van az új évadban. Amennyiben te is vágysz hasonló élményekre, jelentkezz szépségversenyünkre!

Dömötör Géza

Fotó: STEFLER BALAZS

A Tündérszépek idei győztesének, Fábián Evelinnek kellemes kötelezettségekkel is jár a szépségkirálynői cím. Az elmúlt szerdán Budapesten vett részt fotózáson, melynek során a Tündérszépek hamarosan induló második évadának a promóciós munkálataiban vett részt. Profi stáb dolgozott a pécsi sürgősségi klinikán ápolónőként tevékenykedő lány mellett. Egy új portfóliósorozat készült Evelinről (és első udvarhölgyéről, a csengődi Geiger Zsanettról), de ezúttal stylist, sminkes, fodrász is segített, hogy tökéletes képek készüljenek. Stábunk is elkísérte Evelint, s egy rövid werkvideót és néhány képet már most mutatunk a fotózásról.

Evelinnek továbbá feladata volt, hogy buzdítsa a szép lányokat arra, hogy jelentkezzenek versenyünkre. Az erről készült képgalériák és videó hamarosan az ország 19 megyéjében látható lesz.

Evelin a bama.hu-nak elmondta, hogy egy nagyszerű, élményekkel teli fotózáson vehetett részt.

- Érdekes volt átélni, hogy egy külön stábot állítottak össze csak kettőnknek – folytatta 2019. Tündérszépe. – Életemben ilyen körülmények között először volt sminkes és fodrász körülöttem, akik odaadóan figyelték a kívánságunkat. Bevallom, nekem meglehetősen furcsa volt, hiszem sem modell, sem színésznő nem vagyok, és nem érzem még mindig magam szépségkirálynőnek. Mindenesetre nagyon fáradtan érkeztem, de annál jobb hangulatban és sok tapasztalattal indultam tovább az utamon. A jelenlévők mind csodás emberek voltak, és nekik köszönhetően gyorsan oldódott a kezdetleges feszült hangulatom.

Az elkészült anyag hamarosan látható a bama.hu-n is, de addig is mutatunk pár képet a fotózásról.

Mint azt Önök már minden bizonnyal jól tudják, nagy sikert ért el a bama.hu és Baranya megye az első Tündérszépek névre elkeresztelt versenyében, hiszen Fábián Evelin révén megyénkbe került korona. Evelinnel az elkövetkező hetekben is találkozhatsz több cikkben is itt a bama.hu-n, (sőt meglepetésekkel is készülünk), de addig is legyen a cél ismét, hogy a Tündérszépek 2020-as megmérettetésében újból baranyai győztest avassunk! Ezért most arra buzdítunk téged, hogy nevezz a versenyünkre!

A nyertesekre többszázezres álomutazások, tévéshow és felkészítő tábor vár, s friss hír, hogy a táborban Evelin is jelen lesz. Első körben ehhez Baranya megye legszebb lányait szeretnénk megtalálni, érdemes hát igyekezni a jelentkezéssel, ugyanis a megyei fordulóba most is csak 30 lány juthat be.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában