szépségverseny

2020.01.31. 11:30

Nagy élmény, euforikus hangulat – így értékelik a Tündérszépeket a pécsi résztvevők

Hétfőn véget ért a Tündérszépek második évada, ahol két pécsi lány is szerephez jutott. Fábián Evelin, az első Tündérszép címvédőként adta át a stafétát, míg a döntő mezőnyében természetesen a baranyai továbbjutó, Virágh Brigitta is helyet kapott.

Dömötör Géza

20200127 Budapest, Izgatottság lengte körül a fővárosi Fortuna stúdiót január 27-én délután, hiszen megválasztották a Tündérszépek szépségverseny 2020-as királynőjét. Fotó: Bánkúti Sándor/ Bors

Lezárult tehát a nagyszabású szépségversenyünk, mely során először a megyei helyezetteket találtuk meg, majd a régiós versengésből alakult ki a döntő mezőnye. A végső győzteseket a hétfői gála keretében választotta ki a szakmai zsűri. A régiós mezőnyből a pécsi Virágh Brigitta jutott az országos döntőbe, akit megkérdeztünk arról, hogy hogyan zajlottak az utolsó próbák. A bama.hu-nak elmondta, hogy a szombati és a vasárnapi nap már a koreográfia gyakorlásával telt, eléggé fárasztó napok voltak.

- A döntő napján nagyon jól éreztem magam. Nagyon jó volt a hangulat, a lányokkal is jól elvoltunk. Izgulni annyira nem izgultam, mivel ezekhez a helyzetekhez az aerobik miatt hozzá vagyok szokva – mondta el Brigi.

Hozzátette, hogy bár nem ért el helyezést, így is egy nagy élmény volt számára az egész Tündérszépek.

- Mindannyian győztesekként térhettünk haza. A következő Tündérszépekre újra jelentkezem és szerencsét próbálok, persze addigra már formába hozom magam. A verseny előtti héten, kötőhártyagyulladással küszködtem, szóval nem tudtam az utolsó pillanatokat kihasználni a felkészüléssel.

 

Fábián Evelin az első Tündérszépeket nyerte meg, így a hétfői díjátadón ő is szerephez jutott.

- Úgy érzem, még a saját koronázásomon sem éreztem magam ilyen euforikusan, bár izgultam a lányok miatt. Sokan gondolják, hogy a koronát továbbadni másnak lelkileg negatív élmény, de büszkén mondhatom, hogy már az a tudat, hogy a legelső Tündérszép én lehettem, azt nem veheti el senki – mondta el hírportálunknak a gyönyörű szép pécsi ápoló.

A gálán (mely hamarosan a tévében is látható lesz) a feladata nem volt más, mint hogy átnyújtsa a királynőnek, az udvarhölgyeknek, valamint a közönség díjasok koronáját, szalagjukat, és a jókívánságait tolmácsolja.

Evelintől azt is megkérdeztük, hogy hogyan értékeli az elmúlt évet, melyet Tündérszépként tölthetett. Elmondta, hogy eleinte még az újtól való félelem játszott szerepet, és az sem volt egyszerű, hogy a megjelenéseket össze tudja egyeztetni a munkájával.

- Igazán az utolsó két hónapban tudtam élvezni. Sok-sok felkérést kaptam, és kapok, tudtam élni a lehetőségekkel. Otthon minél többet igyekeztem a kommunikációs készségem fejleszteni, valamint a színpadi mozgást elsajátítani, amit a képekre nézve, úgy gondolom sikerült, de ezzel még a továbbiakban is foglalkozom.

Az, hogy mi vár még Evelinre a szépségiparban, a jövő zenéje. Most úgy érzi, hogy egy újabb verseny nem árthat. Szeretné, ha az emberek tudnák, ki az a Fábián Evelin, és igyekszik mindent megtenni ezért.

- A Tündérszépek önbizalmat, valamint olyan tapasztalatot adott, amit a későbbiekben szeretnék hasznosítani – zárta gondolatait az első Tündérszép. Aki nekünk örökös Tündérszépünk is egyben. Reméljük, látjuk még.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában