buliajánló

2021.10.28. 17:30

Felkészültél? Háromnapos hétvége és rengeten halloween buli vár

Hazánkban is elterjedt a beöltözős, ijesztgetős hagyomány, a háromnapos hétvége estéin boszorkányok, zombik, csontvázak lepik el az utcákat. A cukrot vagy csalok mottót kiváltja a védettségi igazolványt, vagy kinn maradsz mondat. Ha nincs zseb a szellem jelmezeden, akkor gyorsan varrj rá egyet!

BZS

Péntek este a klasszikus házibuli érzéssel melegíthetünk be a Pécsi Estben. Nem is kell több egy ilyen hétvége indításához, mint néhány sláger éneklése torkunk szakadtából. A nigériai Dj Ben Jr garantálja ezt nekünk. Ha valami másra vágysz, vár a Nappali Bár. A frenetikus Jazziékiel a tavaly elmaradt koncertjét pótolja a darkjazz, alternatív zene szerelmeseinek legnagyobb örömére. Dj Andro house-szettel hangolódik a Casino Win Pécsben, ahova szombaton az egyetlen, rettenthetetlen, nem mindig szomorú szamuráj, Kozsó teszi fel a pontot az i-re.

Aki szombaton folytatná a slágerek dalolását, szintén megtalálja a neki való beöltözős bulit, a Cameleon Club 30+ sorozata ezen a héten is megmutatja, hogy nem csak a húszéveseké a világ. Szombaton a Pécsi Estet ByeAlex tiszteli meg a Sleppjével, de ha nincs jegyed, már csak az afterre juthatsz be. Pénteken este Komlón a Zrínyi klubban Kalapács koncerttel rockosítják az estét ahol vendég a Monument lesz, szombaton pedig klasszikus halloween diszkó adja az ütemet Baranya második legnagyobb városának ikonikus klubjában.

Az igazán keményeknek, azoknak, akiknek a basszusra dobban a szívük, vagyis a drum & bass szerelmeseinek két napos földön túli utazást kínál a Szabadkikötő és az ott fellépő 22 dj, vagyis a hazai basszus zenei miliő legjava. Szombat este nyolctól a Bass Fall klubfesztiválból csak vasárnap hajnalban ébredsz, de a ritmust még egy hétig hallod majd a fejedben.

Vasárnapra minden töklámpás elkészül, az összes boszi kimenőt kap, két helyszínen is a legfergetegesebb Halloween buli vár. Az International bulikat nem kell bemutatni, a legnemzetközibb nemzetközi, a legbulibb bulik a városban, most pedig Azahriah, BSW és Valmar segít felpörgetni a hátborzongtó hangulatot az Expo Centerben.

A Pécsi Sörházba szombaton az Amnesia és We Are csapata prezentálja a legijesztőbb bohócokat. Fizboh és Nexo garantálják, hogy minden zombinak elindul a vérkeringése a lábában.

 

Ezek is érdekelhetik