Ünnepi hangulat

2021.12.06. 09:02

Várja a csillogó szemű gyerekeket a hosszúhetényi család

Füsz Tibor hosszúhetényi családi háza ismét a legfényesebben csillog az adventi időszakban. A feldíszített ház kapuja pedig nyitva áll, várja a nézelődni vágyó érdeklődőket, gyermekes családokat, minden nap 16.30-tól 20 óráig.

Zs. K.

Mint a házigazda elmondta, a teraszon sok finomságot találnak a vendégek, viszont minden látogatótól azt kéri, hogy a kibővített díszítés miatt a füves részre ne lépjenek, és mivel nagyon sok vezeték megy mindenhol, kéri a felnőtteket, hogy a gyerekekre nagyon figyeljenek. Az ünnepi fényárban úszó ház messziről látszik, a hosszúhetényi elkerülő út Komló felőli végén.

A hétvégén még a Mikulás is várta a gyerekeket. Füsz Tibor maga öltözött be a felesége által varrt mikulásruhába, és szombaton több mint 250 gyermek állt sorba édességért.

– Többnyire a környékbeli településekről jöttek az érdeklődők, de volt egy-egy család, aki Budapestről, a Balaton mellől, vagy éppen Dunaújvárosból érkezett – mondta Füsz Tibor. A házra egyébként az idén még több dísz került, körülbelül 120–130 fényfüzér, és legalább 200 ezer izzó világítja meg az épületet és az udvart.

Ezek is érdekelhetik