Celebfigyelő

2022.12.18. 18:30

Sáfrány Emese is megmutatta karácsonyi csúnya pulcsiját

Van, aki nyújtott, majd megmutatta tökéletes vonalait. Van, aki Nevadaban táncolt, és villantott. De volt olyan is, aki szexi Mikulásnak öltözött vagy épp a születésnapját ünnepelte.

bama.hu

A nevadai napsütés és forróság öleli körbe a judo istennőjének, Szabó Franciskának pergő-forgó alakját, miközben megvillantja formás testének nem kis részét. 

Egy kis nyújtás senkinek sem árt. Baranyai úszónőnknek biztosan nem. Egy-két fogást szívesen tanulnánk tőle. 

Bellissima! Beautiful! Minden nyelven gyönyörű és szexi Jakabos Zsuzsanna. És erre a fürdőruhára sem lehet panasz, ami így kiemeli a vonalait. Azok a nyújtások megtették a hatását! 

A huncut kék szemű Mikulás is megmutatta magát, igaz, hogy pár nap késéssel, de rá nem tudunk haragudni. Kamarás Iván magára öltötte a télapó gúnyát, és a hatás nem maradt el, mert nem egy rajongó hölgy megjegyezte, hogy ilyen helyes Mikulás hozzá is ellátogathatna. De ki ne szeretné ugyanezt? 

Még egy csúnya karácsonyi szett is jól áll Sáfrány Emesének, akinél már áll a karácsonyfa, hogy ne az utolsó percben kelljen díszíteni. 

Csupa báj és kellem Tóth Vera a csodálatos, adventi koncertes fellépőruhájában. Igazi királynői ruhája és a hangverseny is hatalmas sikert aratott. 

Jól áll Katus Attila kezében a talicska, aki nem feledkezett meg idén sem a jótékonykodásról.  

Zabálnivaló volt már gyerekként is jóképű és fiatal úszónk. Kenderesi Tamás december 13-án ünnepelte huszonhatodik születésnapját, aki mutatott pár fotót kicsi énjéről. Lehet olvadozni! 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában