Disznóvágással kezdenek

2023.03.02. 13:58

Kolbásztöltő versenyt rendeznek a kétújfalui Hatalkotóházban

Zs. K.

Illusztráció

Fotó: Ground Picture

A kétújfalui önkormányzat és a községben működő Hatalkotóház szombaton kolbásztöltő versenyt, pálinkamustrát és „Süss ide!” süteménysütő versenyt rendez a Hatalkotóház udvarán.

A program már 6 órakor a hagyományos disznóvágással kezdődik, és a résztvevők 10 óráig adhatják le az egy tál süteményt, valamint két deciliter pálinkát. A kolbásztöltő versenyre a szervezők csapatonként öt kilogramm darálthúst, belet, egy sörpad garnitúrát és vizet biztosítanak, minden más alapanyagról és eszközről a versenyzőknek kell gondoskodniuk.

A versenyek eredményhirdetésére 13 órakor kerül sor, délután pedig közös hurkatöltésre, zsírsütésre és pörc kóstolóra várják a résztvevőket. Mivel a programot eredetileg február 25-én tartották volna (ám az esős időjárás miatt elmaradt), ezért új nevezésre már nincs lehetőség, viszont szurkolásra, bátorításra, kóstolásra szeretettel várnak minden érdeklődőt, kíváncsiskodót. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában