Túrára fel!

2023.06.15. 08:40

A Tettyétől a Flóra pihenőn át a Havihegyi templomig tart majd a kaland

Június 18-án megvalósul a május 14-én elmaradt Kirándulj a Meteo Mecsekkel rendezvény!, amelynek indulási időpontja délelőtt 10 óra, kezdőpontja pedig a Tettyei romok.

Czeczon Enikő

Fotó: Rawpixel.com

A túra állomásai a következők lesznek: Tettye kilátó, Ilonka pihenő, Francia emlékmű – itt lenne egy pár perces pihenő, valamint lehetőség lesz innen a városról fotókat is készíteni. Ezt követően a kirándulás folytatódik: irány az Állatkert, majd onnan a kisvasút, ahol lehetőség lesz felszállni a vonatra, vagy tovább menni gyalog a Dömörkapuig. Ezt követő állomás a Flóra pihenő, ahol egy órás pihenő, piknikezés veszi kezdetét. A megérdemelt relaxálás után következik a visszafordulás a Tettye felé, ahol egészen a Havihegyi templomig tart majd a séta, ami a túra végét is jelentené. 

A Meteo Mecsek csapata mindenképpen javasolja, hogy néhány liter innivalót mindenki hozzon a kirándulásra, valamint szendvicseket is, és aki fotózni akar az fényképezőgépet is.  

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában